Rodi

Open dag Muziekschool Van Ingen

Op de open dag kan ook geoefend worden op harp. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Muziekschool van Ingen houdt zondag 9 september, van 13.30 tot 15.30 uur, in de school aan de Van IJsendijkstraat 405B. Er is gelegenheid om diverse instrumenten uit te proberen. Lessen volgen kan vanaf 5 jaar.
Van Ingen bestaat ruim 30 jaar en blijft groeien. Dit komt door de kwaliteit, gunstige tarieven en de vele mogelijkheden binnen de school. Er wordt les gegeven op bijna alle instrumenten en er zijn diverse cursussen voor jong en oud. Drums is in Purmerend en Amsterdam Noord op eigen locatie. Een proefles voor drums is alleen mogelijk als je je van tevoren via mail opgeeft.

Programma

Het programma voor de proeflessen op de open dag is als volgt. Van 13.30 tot 14:30 viool, slagwerkgroep, harp, piano, zang, gitaar en basgitaar. Van 14.30 tot 15:30 keyboard, cello, harp, piano, zang, gitaar en basgitaar. Kinderen die een jaar muziekles op de basisschool hebben gehad kunnen prima terecht en zich verder ontwikkelen vanaf het niveau waarop ze zitten. Dit kan in een groepje of prive.
Proefperiode

Nieuwe leerlingen kunnen ieder moment worden geplaatst. Voor alle instrumenten geldt dat er een proefperiode is van 3 maanden en dat het lesgeld per maand kan worden betaald.
De open dag van de muziekschool valt gelijk met die van buurman Cultuurhuis Wherelant. Bezoekers kunnen eenvoudig tussen beide vestigingen in- en uitlopen. Van Ingen is gevestigd boven dierenzaak Jumper. Voor meer informatie kijk op www.demuziekschool.nl

Artikel geplaatst op maandag 03 september 2018 - 15:39