Rodi

'GTI Originals & More'
Zondag 16 september bij Heron Auto Purmerend

Volkswagen Golf GTI TCR. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - De GTI Club Holland organiseert voor het derde achtereenvolgende jaar een event voor GTI-fans uit binnen- en buitenland. De vereniging voor bezitters van de Golf GTI, RallyeGolf, Golf III VR6, Golf IV V6 4Motion en Golf R(32) in Nederland komt zondag 16 september in Purmerend bijeen bij Heron Auto. De club verwacht net als bij de vorige edities vele honderden fans en bezitters van de iconische Golf GTI te kunnen verwelkomen.


Tijdens het event van de GTI Club zullen representanten van zeven generaties aanwezig zijn. In navolging van de events 'GTI 40 years of fun' in 2016 en 'GTI Performance & More' in 2017 heeft de GTI Club Holland dit jaar gekozen voor het thema 'GTI Originals & More'. Naast de standaard ingrediënten performance, snelheid en extreme (motor)tuning draait het in Purmerend vooral om originaliteit.

Golf GTI TCR


De bijzondere Volkswagen Golf GTI TCR - waarvan eerder dit jaar een conceptversie werd onthuld op het Oostenrijkse Wörthersee GTI Treffen - komt naar Nederland. Deze snelle Golf maakt op 16 september zijn Nederlandse debuut tijdens het GTI Originals & More-event in Purmerend! Traditioneel zijn er ook weer stands van bedrijven uit de tuning- en stylingwereld, is er een dj, hapje en drankje. Verder pronkt onder meer de Polo GTI Beach Edition, is live Formule1 te kijken, kiest het publiek de mooiste auto van het event en opent Heron Auto de showrooms die dan zijn gevuld met bijzondere GTI’s. Deze editie zal een groot kijk- en praatspektakel zijn waar de hot hatch uit Wolfsburg in het middelpunt staat.
Voor dit grootse event is het terrein van de splinternieuwe vestiging van Heron Auto aan de Binnenzeestraat 5-7 in Purmerend tussen 11.00 en 17.00 uur open voor alle liefhebbers. De entree bedraagt 5 euro per persoon, kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis en parkeren is gratis.

Artikel geplaatst op vrijdag 07 september 2018 - 13:21