Rodi

Nieuwste keukenmodellen en keukenaccessoires
met culinaire verwennerijen én vernieuwingen
Klasse en toegankelijk gaan samen op open dag Kramer Keukens

De kracht van de open dag in beeld: Sanne Burggraaf (midden) geeft namens Kramer Keukens aan twee belangstellenden informatie over een keukenaccessoire terwijl spreekstalmeester Gerard Stokman lekkere hapjes serveert. (Foto: aangeleverd)

AVENHORN- Je bent op zoek naar een nieuwe keuken en krijgt er een familiedag gratis bij. Dát karakteriseert de jaarlijkse open dag van Kramer Keukens die dit jaar op zondag 7 oktober van 11.00 tot 16.00 uur is. Blikvanger is een driedimensionele showroom met de nieuwste keukensnufjes die je met een virtual reality bril kunt bekijken.


Een rode loper, een portier, een chefkok, kokende en vloggende zussen en topwijn in pak. Klasse kent vele vormen en dat is te zien, te voelen en te proeven op 7 oktober. De familiedag wordt zoals elk jaar ingekleurd door spreekstalmeester Gerard Stokman. Hij leidt elk uur de tombola waarin diverse leuke prijzen voor in de keuken worden weggeven. Maar ook door enkele vertegenwoordigers van topmerken die present zijn om tekst en uitleg te geven.

Ontspannen koken

Nieuw zijn de glaswanden met speciale fotoprints, waardoor het nu mogelijk is te koken met een ontspannen blik op de zee, bergen, andere natuur of geheel iets anders. De natuur komt ook terug in de zogeheten room dividers: ‘grenspalen’ tussen keuken en de woonkamer waar je je eigen groenten als peterselie, tijm of selderij kunt kweken. Wil je een strakke keuken? Kies dan voor één met zogeheten smeerbeton, zonder naden erin.
Speciale actie

Ook nieuw is de Quooker 5, de kraan met één handvat voor vijf standen: warm, koud of kokend heet water alsmede spa rood en spa blauw. Tevens is er een mooie actie: bij aankoop van een Inventum keukenapparatuur krijg je een broodbakmachine of heteluchtfriteuse ter waard van honderd euro cadeau. Een aanrader tenslotte is net als vorig jaar het ambachtelijke Nederlandse merk Tristar dat zich onder meer onderscheidt met ‘hoge keukens’ voor lange mensen.
Kramer Keukens is gevestigd aan de Jaagweg 6 in Avenhorn. Het telefoonnummer is 0229 54 16 85. Email: info@kramerkeukens.nl en website www.kramerkeukens.nl

Artikel geplaatst op maandag 01 oktober 2018 - 13:52