Rodi

Introductiedagen tijdens 40-jarig bestaan Caravancentrum Waterland
Nieuwste modellen van Fendt en Hobby staan in de showroom

Jan van Zon (tweede van rechts) met de verkoopmedewerkers Coen, Robert en Eric (v.l.n.r.) voor het nieuwe Hobby-model Prestige. (Foto: RM/John Bontje)

PURMEREND – Het zijn hectische tijden voor Jan en Berdi van Zon, de drijvende krachten van Caravancentrum Waterland. Ze lopen zich de benen uit het lijf.


Ga maar na! In maart 2019 is de verhuizing gepland naar het nieuwe 6.500 vierkante meter grote pand aan de Polderweg, dezer dagen vieren ze het 40-jarig bedrijfsjubileum en als klap op de vuurpijl zijn van 11 tot en met 21 oktober de introductiedagen.
Op deze dagen kan de caravanliefhebber z’n hart ophalen aan twee nieuwe modellen van Fendt, de zogeheten 445 SF Bianco Activ Limited en Diamant, die een complete metamorfose onderging. Ook de totaal vernieuwde Hobby-modellen Prestige en On Tour staan te pronken.

Vouwwagens hot

En wat te denken van de drie nieuwe typen vouwwagens van Alpenkreuzer, de Duet, Parade en Duet Roadstar. “Vouwwagens zijn weer helemaal hot”, aldus Jan van Zon. Ze hebben een aantal jaren in de verdomhoek gezeten, maar zijn ijzersterk aan het terugkomen”.
Volgens Van Zon zijn er momenteel twee grote groepen caravanners. De een bestaat uit liefhebbers voor twee aparte bedden. De ander, vaak jonge gezinnen, opteert voor een kinderkamer in hun huis op wielen. “Maar iedereen wil luxe kamperen met alles erop en eraan. Ze willen hun huisje oppakken en in de buitenwereld, in totale vrijheid, vakantie vieren”.
Aanschaf camper

Dan is er nog een derde categorie: degenen die van een camper houden. “Dat wordt een steeds grotere groep en dat komt doordat ze hun huis of appartement gaan verkopen en van het geld dat ze overhouden een camper aanschaffen”. Caravancentrum Waterland kan ze allemaal helpen.
Tijdens de introductiedagen zijn het niet alleen de nieuwe modellen die de show stelen. Er gelden deze dagen extra aantrekkelijke inruilprijzen, de occasions zijn messcherp geprijsd en de bezoeker profiteert van spectaculaire showaanbiedingen.
Voortenten

Van Zon tot slot: “We hebben bovendien een hele categorie jonge gebruikte en overjarige modellen tegen scherpe prijzen. En voortenten van alle merken. Men kan deze nu reserveren en in maart of april betalen en laten afleveren. Daarnaast hebben we grote uitverkoop in onze shop”.
Tijdens de introductiedagen staat een hapje en een drankje klaar. Caravancentrum Waterland is gevestigd aan de Voltastraat 51 in Purmerend. Het telefoonnummer is 0299 477210.

Artikel geplaatst op vrijdag 05 oktober 2018 - 15:25