Rodi

Easyslim.nu gaat veel verder dan afslanken

Nancy Maasland gaat graag aan de slag met doelstellingen en uitdagingen van mensen die bij haar komen. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Nancy Maasland vertelt enthousiast over haar eerste maanden als franchiser van Easyslim.nu in Purmerend. Nadat zij zelf goede resultaten had ondervonden van dit unieke behandeltraject, wilde zij als zelfstandig ondernemer verder met dit concept. Het concept heeft zich in meer dan 50 andere vestigingen in Nederland al bewezen. Ook bij mij gaat het in een stroomversnelling.


"Ons sterke punt is dat mensen niet aan een of ander crashdieet hoeven. Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel terwijl het geavanceerde apparaat al het werk doet. Via ultrasound worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. Easyslim.nu is laagdrempelig, niet alleen voor mensen die fanatiek sporten en dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten. Ook helpt het bij cellulite en striae; de behandelingen trekken de huid namelijk mooi strak", aldus Maasland

Afslankdoel

En verder: "Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van iemands uiteindelijke afslankdoel. Bij ons komen klanten van 18 tot 85 jaar, zowel mannen als vrouwen. En iedereen heeft een eigen doelstelling of uitdaging. Dat maakt het werk ook zo leuk".
Anoniem te bereiken

Easyslim.nu is gevestigd aan de Ampèrestraat 13M in Purmerend. De studio is anoniem bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Dit biedt volgens Nancy de kans om mensen te kunnen helpen hun ideale figuur te bereiken.
Nieuwgierig geworden? Meld je aan voor een intake en een proefbehandeling. Normaal zijn de kosten hiervan € 69,-. Easyslim biedt dit tijdelijk aan voor € 39,-. Kijk voor meer info op www.easyslim.nu of bel/app naar 06 36 23 16 07. De actie is geldig tot 30 november.

Artikel geplaatst op dinsdag 23 oktober 2018 - 16:59