Rodi

Kramers' KeukeneindejaarsKnallers
Ga met een nieuwe keuken of keukenaccessoires 2019 in

AVENHORN - Voor wie ‘knap’ of wellicht beter verwoord ‘nóg knapper’ het nieuwe jaar in wil, dient haast te maken. Nee, we praten hier niet over iemands uiterlijk maar over zijn keuken. Die kan altijd nóg mooier of wellicht dat jij al met de gedachte speelde om hem in zijn geheel, of deels met enkele keukenaccessoires, te vervangen.


In beide gevallen ben je bij Kramer Keukens aan het goede adres. De mijter gaat nog net niet op en de baard groeit nog net niet tot Kerstmanachtige proporties, maar het eindejaarsfeest is toch echt al begonnen bij het familiebedrijf in Avenhorn.

Slag slaan

Zonder gekheid: in 2019 gaan de tarieven voor keukens en keukenaccessoires net als andere kostenposten in de maatschappij omhoog door inflatie en hogere inkoopprijzen. Dat kun je voor zijn door voor 1 januari je slag te slaan. ,,Want alles moet weg met het oog op de 2019-collectie”, vertelt eigenaar Edwin Burggraaf. Dit houdt in dat om de showroommodellen de spreekwoordelijke strik wordt gehangen met een actieprijs die enigszins overdreven ‘nog net niet inhoudt dat je ze zomaar mee kunt nemen’, maar de prijzen zijn voor keukenbegrippen wel zeer scherp. Datzelfde geldt voor de keukenaccessoires: gaskookplaten, inductiekookplaten, fornuizen, koelkasten, vaatwassers en nog veel meer is met honderden euro’s voordeel aan te schaffen!
Wil je meer weten? Kom langs aan de Jaagweg 6 of bel voor een afspraak naar 0229 54 16 85.

Artikel geplaatst op zaterdag 24 november 2018 - 12:31