Rodi

Purmerendse ‘Mini-Rai’ opent zijn deuren

Tevredenheid in de fraaie nieuwe behuizing van Peter Ursem aan de Binnenzeestraat. Pieter Ursem (links): "Bij ons zijn mensen geen nummer". (Foto: Evert Ruis)

PURMEREND - Hoe een nuchter West-Fries bedrijf Noord-Holland verovert. Autobedrijf Peter Ursem opende vorige week een gloednieuw pand aan de Binnenzeestraat 1 in Baanstee-Noord.


Het nieuwe onderkomen vervangt de twee oude vestigingen aan de Ohmstraat en aan de Component en is voorzien van de nieuwste technische snufjes.
370 zonnepanelen op het dak zorgen voor een energieopbrengst die zo groot is dat de gemeente Purmerend extra dikke kabels moest aanleggen. Een accusysteem van 45 kilowatt maakt daarnaast dat de energie probleemloos gedurende de nacht opgeslagen kan worden.

Gasloos

En: het pand is verder volledig gasloos. Maar het nieuwe pand is vooral ook een parel door wat erin staat: Peter Ursem toont in één onderkomen de nieuwste auto’s van Hyundai, Nissan en Mitsubishi.
Om elk merk de juiste mate van aandacht te geven werd de opening van het pand over drie dagen uitgesmeerd, waarbij elke dag een ander merk in de spotlights stond. Naast innovatie straalt het interieur ook in alles beleving en gemoedelijkheid. Dat eerste door fraaie reclamezuilen, kleurverschillen en diverse soorten tegels tussen de drie merken aan te brengen, het tweede door meerdere koffiehoeken in te bouwen.
Huiskamersfeer

,,We zien het als een Mini-Rai”, aldus Pieter Ursem. ,,Daarbij is onze huiskamersfeer naast de innovatie een tweede pijler van succes. Bij ons zijn de mensen geen nummer. Zoals onze slogan luidt: Peter Ursem is je autovriend die verder denkt.”

Artikel geplaatst op woensdag 05 december 2018 - 14:08