Rodi

Caravancentrum Waterland knalt 2018 uit

De verkoopadviseurs van Caravancentrum Waterland voor de tot caravan van het jaar 2019 uitgeroepen Fendt Emotion Bianco Activ 445 FH. Rechts eigenaar Jan van Zon, naast hem Koen Lageveen. (Foto: Rodi Media/JB)

PURMEREND - Caravancentrum Waterland staat op de drempel van een bewogen jaar. Immers, medio april 2019 wordt het nieuwe 6.500 vierkante meter grote pand in Baanstee-Noord geopend. Vooruitlopend op de verhuizing hebben de eigenaren Jan en Berdi van Zon en hun medewerkers bedacht om 2018 op een spetterende manier uit te knallen en het nieuwe jaar op een verfrissende manier te beginnen.


Om die reden introduceert Caravancentrum Waterland in de periode van 27 december tot en met 12 januari aanbiedingen in de serie eindejaarsknallers. Zoals: bij een bestelling van een voortent, met levering in het voorjaar van 2019, krijgt men gratis een grondzeil. Klanten die in deze periode besluiten tot het kopen van een overjarige caravan of vouwwagen, krijgen een cadeau aangeboden.

Scherpe prijzen

Daarnaast worden de overjarige en nieuwe modellen van de topmerken Fendt en Hobby, die uit voorraad leverbaar zijn, tegen de bekende scherpe Waterland-prijzen aangeboden. En de nieuwe Alpenkreuzer Duet of Parade vouwwagens biedt Caravancentrum Waterland aan voor ongekende uitklapprijzen.
Een versnapering in de vorm van een kopje koffie, thee of chocolademelk, al dan niet met een lekker oliebolletje, hoort standaard bij de service van Caravancentrum Waterland.
Caravan van het jaar

De actieperiode is voor caravanners bovendien de uitgelezen mogelijkheid om een kijkje te nemen bij de door de ANWB uitgeroepen caravan van het jaar 2019, de Fendt Emotion Bianco Activ 445 FH. Deze compacte en zeer complete caravan staat opvallend geshowd in het centrum aan de Voltastraat. Koen Lageveen, een van de verkoopadviseurs, is laaiend enthousiast over het model.
Positief

"Hij staat er nu een maand en de reacties zijn heel positief. Dat vind ik logisch, want het is simpelweg een topmodel, voorzien van een verstelbaar bed en een fietsenhok", aldus Lageveen, die eraan toevoegt dat het nieuwe ontwerp van Fendt min of meer op jongeren gebouwd en ingericht is. De Emotion Bianco Activ kost rijklaar € 24.200,-.
Alles bij elkaar reden genoeg om dezer dagen een kijkje te nemen bij Caravancentrum Waterland, Voltastraat 41 in Purmerend. Voor meer informatie kijk op www.caravancentrumwaterland.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 21 december 2018 - 10:07