Rodi

Easyslim.nu laat lichaam beter aanvoelen
Teveel vet wordt aangepakt en spieren opgebouwd

Nancy Maasland van Easyslim Purmerend: "Men hoeft nu geen crash-dieet te volgen om hetzelfde resultaat te krijgen. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Op dit moment, met allemaal goede voornemens voor het nieuwe jaar, klinken termen als 'verlies van centimeters', 'spieropbouw', 'vermindering van cellulite en vetverlies' vrijwel iedereen als muziek in de oren.


Nancy Maasland van Easyslim hoort ze ook elke minuut van de dag. Zij heeft de oplossing. "Met Easyslim.nu is het mogelijk. En natuurlijk zijn bij iedereen de resultaten anders, want elk persoon is immers anders. Maar wij kunnen in principe iedereen helpen met een prettig aanvoelend lichaam het jaar in te gaan", vertelt ze.
Na de oprichting van Easyslim.nu, drie jaar geleden en inmiddels bekend van tv, ging het snel met de franchisevestigingen. Inmiddels zijn het er meer dan vijftig.

Pads op lichaam

Tijdens de behandeling worden er pads op het lichaam geplaatst. "Door middel van ultrasound wordt vet aangepakt en tegelijkertijd worden door elektrostimulatie spieren opgebouwd. Dit zorgt ook voor een vermindering van cellulite en versteviging van de huid. Een voordeel van spieropbouw is dat er dan meer energie nodig is dat uit de opgeslagen vetvoorraad wordt gehaald. Zo ga je er steeds beter uit zien en bij ons is het niet nodig om een crash-dieet te volgen om in gewicht te verminderen."
Online boeken

Easyslim.nu is te vinden aan de Ampèrestraat 13 M in Purmerend. Meer informatie en online boeken: www.easyslim.nu. Het e-maiadres is purmerend@easyslim.nu. Bellen of appen kan naar 06 36 23 16 07.

Artikel geplaatst op donderdag 03 januari 2019 - 17:02