Rodi

Stap in de wereld van mensen met een verstandelijke beperking!

Begeleider Wietse: "Nooit een dag hetzelfde". Foto: Prinsen Stichting

PURMEREND - Prinsenstichting is een grote werkgever in de regio. Tijdens Purmerend Werkt, op zondag 27 januari tussen 14.00 tot 17.00 uur, kan iedereen kennismaken met de organisatie in de Nicolaaskerk. De Prinsenstichting kan veel voor je betekenen.


Wil je bijverdienen in de vakantie? Dan is vakantiewerk bij Prinsenstichting misschien iets voor jou! Prinsenstichting organiseert in de zomermaanden jaarlijks een leuke vakantie voor thuiswonende kinderen met een verstandelijk beperking. Als vakantiekracht kun je bijdragen aan een onvergetelijke vakantie.

Goed betaalde bijbaan

Volg jij de richting zorg en welzijn en ben je 16 jaar of ouder? Dan hebben we een goed betaalde bijbaan voor je! Wat je verdient is afhankelijk van je leeftijd, ervaring en waar je gaat werken maar altijd meer dan het minimumloon. Daarbij levert een bijbaan bij ons je ervaringen voor het leven op!
Bijzondere stageplaats

Als lerende organisatie krijg je bij ons de kans om praktijkervaring op te doen. We zien jou als collega van de toekomst. We hebben verschillende leerzame en uitdagende stageplekken voor heel veel verschillende opleidingen zoals Entree-opleiding, MBO-niveau 2, 3, 4, HBO en Universitair.
Geweldige baan

Ben jij gediplomeerd en ervaren? Ben jij een echte verrekijker, omdat je meer ziet als je verder kijkt dan je neus lang is? Je hebt de ruimte om (jong)volwassenen, die niet de lieverdjes van de klas zijn, veiligheid en structuur te bieden. Jouw 'brainpower' is hierbij de sleutel. Jij achterhaalt wat het vertoonde gedrag veroorzaakt. En biedt de veiligheid die gevraagd wordt.
Meer informatie? Mail naar werkenbij@prinsenstichting.nl of app met Carla Wolgen, recruiter 06-53540199.

Artikel geplaatst op vrijdag 11 januari 2019 - 11:49