Rodi

Eerste lustrum van BRASA
Activiteiten gedurende het hele jaar

Arwin Versteijne in zijn droom, BRASA aan de Koemarkt. (Foto: Han Giskes)

PURMEREND - BRASA Purmerend bestaat 5 jaar! Voor eigenaar Arwin Versteijne en zijn medewerkers reden om het hele jaar door diverse activiteiten te organiseren. Met als eerste de presentatie van een eigen biertje. Deze is op donderdag 31 januari om 20.00 uur. Alle bierliefhebbers zijn welkom.


Met de tijd mee blijven gaan, veeleisend zijn en inspelen op de behoeften van de gasten. Het zijn de factoren die medebepalend zijn voor het slagen van een onderneming, zeker in de horeca. Versteijne voegt er nog een belangrijke pijler aan toe, namelijk goede en betrokken medewerkers. Met aan het hoofd Sander Slegt als hét gezicht van de zaak.

Eigen wijn

In de loop van het jaar presenteert BRASA ook nog een eigen wijn. Verder is er elke tweede woensdag van de maand een thematische avond, waaronder de BRASA Spanish Fiësta. In dat kader is ook de Fish Market, met allerlei verse vis waaronder tonijn en oesters, noemenswaardig.
Verderop in het jaar wil Versteijne de wielerklassieker Tour Culinair organiseren. Met tussendoor koffie, de lunch en champagne.
Magazine

En dan is er als uitsmijter het eigen magazine. Deze wordt op 13 maart officieel gepresenteerd.

Artikel geplaatst op woensdag 23 januari 2019 - 14:07