Rodi

-Advertorial-
Hoge kortingen op Samsung-producten bij EP:Beerepoot

(Foto: aangeleverd)

REGIO - Profiteer dit weekend van hoge kortingen op producten van Samsung bij EP:Beerepoot! EP:Beerepoot is druk bezig met de ontwikkeling van een exclusieve shop-in-shopformule: Samsung Open House. Om dit te kunnen realiseren, wordt nu alvast ruimte gemaakt en gelden flinke kortingen op Samsung-producten. Kom langs en profiteer!


EP:Beerepoot is dé electronicabeleving van Noord-Holland en biedt continu het nieuwste van het nieuwste. Winkelen bij EP:Beerepoot is een echte beleving en deze beleving wordt nu weer verder uitgebreid. Er komt een unieke shop-in-shopformule in winkel Hoorn; Samsung Open House. In deze ruimte zijn straks de nieuwste producten van Samsung optimaal te ervaren. Van televisies tot wasmachines en van stofzuigers tot soundbars: alles wordt op innovatieve wijze gedemonstreerd. De producten zijn zowel fysiek te proberen als op een bijzonder, interactief scherm. Op dit speciale scherm kunnen vrijwel alle Samsung producten uitgebreid ontdekt worden! Om ruimte te maken voor Samsung Open House ruimt EP:Beerepoot flink op en daar profiteert u van. Op onder andere televisies, soundbars, stofzuigers, wasmachines en drogers gelden kortingen tot maar liefst 60 procent! Kom dit weekend dus nog langs en profiteer van deze unieke kans!

Proeven bij EP:Beerepoot
Het belooft sowieso weer gezellig te worden bij EP:Beerepoot dit weekend. Voor de winkel in Hoorn geldt dat chefkok Danny Hovestad het hele weekend in de keuken aanwezig is en aan de gang gaat met de nieuwste keukenapparaten! Deze uitzonderlijke Samsung-actie gaat zaterdag 19 maart van start in de winkels in Hoorn, Schagen, Volendam, Wervershoof en Bovenkarspel. Winkel Hoorn is ook deze Superkoopzondag weer geopend van 12.00 tot 17.00 uur! U bent van harte welkom!

Artikel geplaatst op donderdag 17 maart 2016 - 10:31