Rodi

Open dag Verkeersschool Spoorenberg

EDAM - Verkeersschool Spoorenberg uit Edam houdt zondag 24 april voor de zesde keer haar jaarlijkse open dag. Tijdens deze dag is er voor bezoekers een aantal gratis activiteiten.


Bezoekers kunnen een proefles nemen in de auto. Dat is vanaf 16,5 jaar mogelijk. Verder hebben ze de mogelijkheid om een proefles met de auto met aanhangwagen te nemen en daarnaast kunnen ze rijden in de rijsimulator van Verkeersschool Spoorenberg. Dat is volgens de school uniek in Waterland. Op een afgesloten terrein is er bovendien motor- of bromfietsles. Dit is mogelijk vanaf 15,5 jaar.
In het instructielokaal kunnen bezoekers een theorie-examen op de nieuwste manier volgens het CBR-examen afleggen en ook kijken of er nog iets van de theorie is blijven hangen. Zo kunnen de bezoekers vrijblijvend kennismaken met de lesmaterialen, informatie over de verschillende rijopleidingen en de rijschool.
Voor alle informatie over de verschillende rijopleidingen staan de instructeurs voor bezoekers klaar. Er gelden tijdens de open dag speciale kortingen voor alle opleidingen en de koffie staat klaar. Onder de inschrijvingen wordt een geheel verzorgde rijopleiding verloot. De open dag start zondag 24 april om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Verkeersschool Spoorenburg, tel.: 0299-315374, bevindt zich aan Beitelstraat 15a in Edam. Meer informatie op: www.spoorenberg.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 19 april 2016 - 10:34