Rodi

Lekker shoppen bij De Leuke Keuken
'Kwaliteit maakt het verschil!'

Alfons van Klink geeft klanten graag advies in De Leuke Keuken. (Foto: aangeleverd)

EDAM - Voor mooie en kwalitatief goede spullen ga je naar De Leuke Keuken, gevestigd in het pittoreske Edam. Wanneer je de winkel binnenloopt zal je als liefhebber van koken je hart ophalen. De vaste klanten weten De Leuke Keuken te vinden voor de bijzondere basilicumolie, truffelolie, goede azijnen en mooie pasta's. De winkel is al ruim 12 jaar gevestigd in Edam, maar de huidige eigenaar Alfons van Klink heeft sinds de laatste anderhalf jaar de winkel weer nieuw leven ingeblazen. 'Ik ben teruggegaan naar de basis; mooie, kwalitatief goede producten voor in de keuken!'


"Het is altijd leuk als men enthousiast is en ik hoor dan ook regelmatig positieve reacties over de winkel en tevens over de etalages ",aldus van Klink. Hij besteedt dan ook heel veel aandacht aan de presentatie van de etalages. "Het is toch je visitekaartje!", vertelt de eigenaar van De Leuke Keuken. Van Klink voorziet de mensen graag van gepast advies, en dan met name kan hij goed adviseren over de verschillende oliën. "Men denkt vaak: een olie is toch gewoon olie, maar wanneer ze het verschil proeven zijn ze meteen om. Kwaliteit maakt gewoon het verschil!"

Olie tappen


Superleuk is dat je bij Van Klink zelf je olie kan laten tappen. "Achterin in de winkel kan men een keur aan oliën vinden die ik persoonlijk voor hen tap. Ook deze oliën doen het goed in de cadeaupakketten die ik maak." Leuk detail is dat Van Klink de pakketjes niet van tevoren samenstelt maar samen met de klant kijkt wat geschikt is voor in het pakket. Gaat u voor een pasta-pakket, bijzondere oliën of, met de komende feestdagen, een feestpakket? Het kan allemaal! Achterin de winkel zijn ook de betere kookboeken te vinden; Yottam Ottolenghi , Pascal Naessens en Jamie Oliver worden goed verkocht. Uiteraard is er een diverse keuze aan kookboeken.

Ook leuk!


Ook de moeite waard: Pools aardewerk, mooie messen en degelijke pannensets van Le Creuset. Tevens zijn er diverse keukenmachines te vinden. Momenteel is er een supermooie aanbieding: De Magimix keukenmachine. Kom gewoon eens kijken naar het mooie aanbod dat de Leuke Keuken biedt! De Leuke Keuken is te vinden aan de Kleine Kerkstraat 2, 1135 AT in Edam.

Artikel geplaatst op woensdag 19 oktober 2016 - 00:00