Rodi

'Gezellig varen, lunchen en op foto in Volendammer kostuum'
Compleet dagje Volendam - Marken met Marken Express

Vaar mee op de Marken Express. (Foto: Tim Braspenning/RM)

VOLENDAM- MARKEN - Op zoek naar een leuk vaderdagcadeau dat ook nog eens gezellig is voor de hele familie? Boek dan eens een compleet dagje Volendam-Marken via Marken Express. Dit betekent een overtocht per boot naar het idyllische Marken, een compleet verzorgde lunch en ten slotte met z'n allen op de foto in Volendammer kostuum. De echte feestliefhebber kan dit arrangement nog optioneel uitbreiden met een gezellig karaoke moment.

Dennis Sta van Uiter, woordvoerder Marken Express: "De moederdagactie was een behoorlijk succes in de regio. We hebben deze actie omgedoopt tot vaderdagarrangement. Zo kunnen nog meer mensen uit de regio profiteren van deze compleet verzorgde dag." De crew van de Marken Express heeft dagelijks vele toeristen aan boord. "Hier zijn we ontzettend blij mee, maar we willen ook de mensen uit de regio laten zien wat wij te bieden hebben", aldus Sta van Uiter. En dat is nogal wat; uitzicht op het prachtige IJsselmeer, idyllische beelden van de vissersdorpen, en een heerlijke lunch op het eiland Marken.

Taverne de Visscher en Sijtje Boes
Sta van Uiter: "Met dit arrangement kun je vanaf 14.00 met de boot uit Volendam, ieder half uur zijn er afvaarten. Om 19.00 uur vertrekt de laatste boot weer uit Marken. De lunch wordt aangeboden bij Taverne de Visscher en men heeft de keuze uit een heerlijk menu van vlees of vis." Vanuit de taverne is er goed zicht op het kleine haventje van Marken en kan er bijvoorbeeld voor worden gekozen om een wandeling te maken over het eiland en de winkeltjes te bezoeken. De bekendste is natuurlijk de souvenirwinkel van Sijtje Boes. In het kijkhuisje naast Taverne de Visscher vind je nog de traditionele inrichting van vroeger. Maar ook een gratis demonstratie in het maken van Klompen bij de klompenmakerij is mogelijk.
In Volendammer kostuum karaoke

Eenmaal terug gekomen vanuit Marken aan de kade van Volendam staat er een geweldige afsluiter te wachten. "We zijn er trots op dat we een leuk combinatie-arrangement kunnen aanbieden samen met de fotostudio. Dit betekent dat je met de hele groep op de foto kan in Volendammer kostuum", vertelt Sta van Uiter. Er kan zelfs nog worden gekozen uit twee decors; een heuse ouderwetse Volendammer huiskamer of een compleet havenzicht. Kan de groep er echt nog geen genoeg van krijgen dan kan de feestelijke middag worden voortgezet in de karaoke studio. Waan jezelf net zo bekend als Volendammer Jan Smit door mee te zingen op zijn fameuze klanken van 'Als de morgen is gekomen' of zing mee met Nick & Simon of 'Mooi Volendam', het kan allemaal! (Dit is optioneel en is niet inbegrepen in het arrangement.)
Zin gekregen in dit gezellige vaderdagarrangement? Het arrangement is te boeken via www.markenexpress.nl. Gebruik kortingscode 'CompleetDVM'.

Artikel geplaatst op woensdag 31 mei 2017 - 11:23