Rodi

De Dierenspiegel viert feest

Eén van de hondjes dat model stond tijdens de feestelijke fotoshoot. (Foto: aangeleverd)

VOLENDAM EDAM/OOSTHUIZEN - Een gezellige drukte is het tijdens de oktober dierenfeestmaand bij 'De Dierenspiegel'. De Dierenspiegel bestaat vijf jaar en dat wordt extra gevierd met leuke activiteiten voor iedereen met een huisdier. Zaterdag 14 oktober kon men langskomen om de lieve huisdieren te verwennen met leuke accessoires en een fotoshoot.

Eigenaar Lydia Pool en haar team waren overdonderd door zoveel belangstelling voor de festiviteiten. Lydia: "Ruim voor winkelopening stonden voor de fotoshoot mensen met hun geliefde huisdier op de stoep. Het zijn hele mooie foto's geworden en de bezoekers waren erg enthousiast. Als kers op de taart kwamen vijf schattige kittens voor de lens van Mieke fotografe en een van onze assistentes, poseren. We hebben van dat stel zelfs een video gemaakt. We willen alle bezoekers enorm bedanken voor hun komst naar de kliniek!" Het resultaat van de fotoshoot en de laatste nieuwtjes zijn te zien op de Facebook-pagina: De DierenSpiegel.
De Dierenkliniek Volendam Edam en Oosthuizen vormen samen een dierenartsenpraktijk met een boeiende en zeer diverse patiëntenpopulatie. De dierenkliniek bevindt zich al tientallen jaren in Volendam en Oosthuizen en daardoor heeft zij een hechte band met de inwoners van deze plaatsen en groot Waterland en Zeevang. Jaarlijks bezoeken duizenden patiënten de klinieken en onze gezondheidswinkel aan de Julianaweg in Volendam. Kijk voor meer informatie over de drie vestigingen op: www.dierenkliniekvolendam.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 17 oktober 2017 - 14:58