Rodi

Marcella Tol wint vloer TegelXpress

Moeder Cilia neemt de prijs van 50 vierkante meter in ontvangst voor haar dochter Marcella. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Je zal maar student zijn, een beperkt budget hebben en hoognodig een vloer nodig hebben voor je badkamer en toilet. Dan doe je gewoon mee met de dobbelstenenactie van TegelXpress Volendam! De 26-jarige Marcella Tol uit Volendam deed mee en won vorige week donderdag de finale. De studente won zo een houtlook tegelvloer van 50 vierkante meter.


"De vloer vertegenwoordigt een waarde van zo'n drieduizend euro", zegt eigenaar Jaap Schilder. "We geven elke week drie tot vier vierkante meter tegelvloer via een Facebookactie weg, maar nu wilden we eens uitpakken met een grote vloer. Deze actie loopt al zes weken en hebben in deze periode naar een finale toegewerkt. Mensen die de actie deelden en liketen maakten kans om mee te doen. De finale hebben we met een hapje en drankje gevierd, waarbij Marcella de grote winnaar werd. De prijs werd door de ouders van Marcella - Cilia en Johan - in ontvangst genomen. Dat zij de vloer van haar badkamer en toilet nu kan aanpakken, is natuurlijk prachtig. Als TegelExpress maken we graag mensen blij met mooie vloeren!"
TegelXpress Volendam is te vinden aan Morseweg 5 in Volendam. Meer informatie via 06 11776967 of kijk op de Facebookpagina van de tegelspecialist.

Artikel geplaatst op dinsdag 24 oktober 2017 - 09:52