Rodi

Advertorial
Onbezorgd plezier van Uw dier!

Lydia Pool, 25 jaar dierenarts en eigenaar van Dierenkliniek Volendam. (Foto: aangeleverd)

VOLENDAM EDAM - Dierenkliniek Volendam Edam heeft een speciaal TopPakket in het ZorgGarantiePlan ontwikkeld voor prijsbewuste baasjes - baasjes die echt onbezorgd van hun dier willen genieten en het belangrijk vinden dat hun huisgenoot preventief maar ook indien nodig, medische goed worden verzorgd - zonder dat zij hierbij voor financiële verrassingen komen te staan. Lydia Pool is dit jaar 25 jaar dierenarts en eigenaar van de klinieken en de zeer mooie DierenSpiegel aan de Julianaweg.

Op aandringen van haar klanten heeft zij naast het succesvolle BasisPakket een TopPakket ontwikkeld waarin alle medische zorg voor huisdieren is in ondergebracht. Dus nooit meer hoge of onverwachte rekeningen van je dierenarts en onbeperkt toegang tot het spreekuur van de dierenarts! Dus als jij langs wilt komen dan kom je langs en luisteren en kijken we naar de klachten en gaan we hieraan werken. Dus nooit meer afwachten tot het misschien zelf overgaat en/of in de angst zitten of een verzekering je wel zal betalen. Nee je komt gewoon.

TopPakket ZorgGarantiePlan

Huisdieren kunnen onverwacht ziek worden of een pechvogel zijn bij een ongeluk. Honden, katten en knaagdieren zijn net als mensen. Het ene dier heeft gelukkig nooit wat, maar het andere heeft met grote regelmaat dikke pech. Lydia: "Als huisdierbezitter zit je niet op deze onverwachte kosten te wachten. Die kunnen nogal behoorlijk oplopen. Je wilt van je dier genieten en als je denkt dat er wat aan de hand is wil je de beste medische zorg. Maar ik zie u al denken, er zijn hier toch verzekeringen voor? Ja die zijn er gelukkig ook, maar de geluiden hierover zijn helaas niet altijd positief: gedoe met declaraties, uitsluitingen, eigenbijdrage en discussies over wat wel en niet wordt vergoed etc. Kortom onze klanten wilden een medisch zorgpakket zonder gedoe waarbij ze onbezorgd kunnen genieten van hun huisdier. Om deze reden heb ik het TopPakket van het ZorgGarantiePlan ontwikkeld. Dit is nogmaals geen verzekeringspakket, maar bij deelname aan het ZorgGarantiePlan heb je 24/7 recht op alle diergeneeskundige zorg die wij op onze klinieken je kunnen aanbieden."

Het TopPakket van het ZorgGarantiePlan is er al vanaf 24,95 euro per maand, waarbij nogmaals alle medische handelingen en medicatie is inbegrepen die wij in onze kliniek kunnen verzorgen! Daarnaast krijg je als deelnemer persoonlijk het telefoonnummer van een van de dierenartsen zodat ook buiten de openingstijden van de kliniek de TopPakket zorg verleend kan worden, zonder extra kosten. Op de website www.dierenkliniekvolendam.nl is meer informatie te vinden over de pakketten van het ZorgGarantiePlan.

Artikel geplaatst op dinsdag 24 oktober 2017 - 14:20