Rodi

Snoek mooier wonen op tweede paasdag open

André Snoek, van Snoek mooier wonen, koppelt een allesomvattend assortiment aan betaalbaarheid. Zoals hier op de afdeling zonwering. (Foto: aangeleverd)

VOLENDAM - Snoek mooier wonen zet maandag 2 april (tweede paasdag) de deuren wijd open. Dat betekent volop inspiratie opdoen in de ruim 2000 vierkante meter speciaalzaak voor woninginrichting en accessoires, gevestigd aan de Julianaweg 137C in Volendam.
Bij Snoek bent u aan het goede adres voor al uw woonwensen, wandbekleding, gordijnen, vloeren, raamdecoratie, meubels, bankstellen, stoelen en accessoires op het gebied van wonen en interieur. En dat voor een uiterst betaalbare prijs, want de zaak op de Volendamse woonboulevard heeft juist het motto betaalbaar met hoofdletters achter de naam staan.

Allesomvattend

Het assortiment van Snoek mooier wonen is allesomvattend. Ga maar na: van complete huiskamers, bankstellen, fauteuils, kasten, eettafels, stoelen en kleinmeubelen tot gordijnen, wandbekleding, wanddecoratie, vloerkleden, verlichting, schilderijen en woondecoratie.
Nieuwsgierig geworden? De openingstijden zijn: maandag van 10.00 tot 12.00 uur en 13.00 tot 18.00 uur; dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur; zaterdag van 09.30 tot 16.30 uur. Op tweede paasdag is de winkel open van 12.00 tot 16.00 uur.
Wellicht wilt u nu al inspiratie op doen. Dan kan op de website www.snoekwonen.nl

Artikel geplaatst op woensdag 28 maart 2018 - 12:30