Rodi

Splinternieuw en top-occasions bij Caravancentrum Waterland

Jan van Zon van Caravan Centrum Waterland. (Foto: Vincent de Vries/RM)

PURMEREND – Hoewel de caravanbranche zware jaren heeft gekend, lijkt er een einde gekomen aan de crisistijd. Wim Bouwman van Caravancentrum Waterland: “Bij ons zijn mensen aan het juiste adres voor een nieuwe of tweedehands caravan of camper. Wie langer in zijn huidige caravan wil doorrijden, kan uiteraard ook bij Caravancentrum Waterland Uiteraard terecht.”
“We hoeven er niet omheen te draaien”, vervolgt Wim. “De afgelopen jaren waren niet geweldig qua verkoopcijfers. Dat werd vooral veroorzaakt door het feit dat men lang met de caravan bleef doorrijden. Gemiddeld werd de caravan acht jaar geleden aangeschaft. Bij een grote enquête in opdracht van de KCK zegt één op de drie ondervraagden van plan te zijn binnen nu en drie jaar een ander kampeermiddel te kopen, waarvan maar liefst 86% kiest voor de caravan of camper.”

Juiste keuze


Bij Caravan centrum waterland zijn klanten aan het juiste adres voor een nieuwe of gebruikte caravan of camper. “Wij hebben altijd meer dan tweehonderd top-occasions op voorraad. Tevens hebben wij een groot aantal nieuwe modellen in onze showroom van Hobby en Fendt. Wist u dat we sinds vorig jaar ook dealer zijn van Hobby Campers? In onze gezellige showroom kunt u in een ongedwongen sfeer de juiste keuze maken voor uw nieuwe caravan of camper, onze verkoopadviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen tot de juiste keus te komen.”
Wie langer wil doorrijden met zijn huidige caravan kan ook bij het Caravancentrum terecht. “Wij beschikken over een ruime werkplaats waar onze gespecialiseerde monteurs uw caravan op meer dan vijftig punten grondig nakijken. Wij adviseren om de caravan iedere twee jaar een BOVAG keuring te geven om langer van de caravan te genieten.”
Caravancentrum Waterland is te vinden aan Voltastraat 51 in Purmkerend, tel. 0299 477210, info@caravancentrumwaterland.nl, www.caravancentrumwaterland.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 01 oktober 2015 - 11:43