Rodi

Deitmers Mannenmode weer volop in bedrijf

Van ’t Riet wenst hen veel succes toe in hun nieuwe winkel

 

Hans Sal en Sandra Haverkate van Deitmers Mannenmode. (Foto: aangeleverd)

Hans Sal: “In april overkwam ons wat je niemand wenst: onze hele winkel in de Peperstraat te Purmerend brandde af. Ook onze buren hadden schade en van ons mooie pand was niets meer over. Als ondernemer wil je dan maar één ding: zo snel mogelijk weer aan de slag.

Als mens kom je de eerste dagen in een achtbaan terecht. Pas dan ervaar je de ondersteuning en hulp van deskundigen, Van ’t Riet heeft ons uitstekend geholpen. Zij hebben er mede voor gezorgd dat in overleg met expert en verzekeraar wij op 4 september weer open konden. Het was een hele klus en vergde veel overleg maar wij zijn blij dat wij er voor onze klanten weer kunnen zijn. Wij verwelkomen u graag in onze splinternieuwe winkel op de Dubbele Buurt 5-7 in Purmerend. 

En wat Van ’t Riet uit Heerhugowaard betreft: zij hebben hun woord gehouden: leef je leven financieel ontzorgd.”

Jan Dirk van ’t Riet reageert met trots op de mooie woorden: “Met Hans en Sandra hadden we gelukkig al regelmatig contact over hun (bedrijfs)verzekeringen, dankzij de inventarisatie van onze financieel adviseur Marcel Wisselo waren die op orde. Ik ben zelf natuurlijk ook ondernemer. Je weet hoe belangrijk het is als de schade snel en goed afgewikkeld kan worden en je weer een nieuwe start kan maken met je bedrijf. Als verzekerde merk je dan pas vaak echt wat de meerwaarde van een tussenpersoon is. Wij zijn blij dat we dat hebben kunnen laten zien, al hadden we dat natuurlijk liever in een andere situatie gedaan.”

 

Artikel geplaatst op woensdag 18 november 2015 - 11:21