Rodi

30 jaar Ronald Schot
Blijven vernieuwen is het devies!

Fietsspeciaalzaak Ronald Schot, Grote Kerkstraat 7 Edam. (Foto: aangeleverd)

EDAM - Al 30 jaar staan deskundigheid, presentatie, service en assortiment hoog in het vaandel bij Fietsspeciaalzaak Ronald Schot in Edam. Daarom is er recent opnieuw volop geïnvesteerd in het optimaliseren van de showroom en werkplaats. Laatstgenoemde is flink opgewaardeerd. In de winkel is de showroom door het aanbrengen van een nieuwe inrichting een veel overzichtelijkere opstelling gekomen. "Wij geloven in een gespecialiseerde, moderne en fysieke winkel tegenover de vlugge online aanbieders waarbij persoonlijke service vaak ver te zoeken is", aldus Ronald Schot, naamgever van het bedrijf.


Het assortiment biedt merken als Pegasus, Bulls, Stromer en Urban Arrow. Laatstgenoemde maakt aantrekkelijke, hoogwaardige elektrische bak- en transportfietsen die dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen razendsnel door de stad kunnen bewegen en moeiteloos veel bagage of kinderen kunnen vervoeren. "Ook is het Zwitserse merk Stromer toegevoegd aan ons assortiment. Dit zijn zeer exclusieve High speed E-Bikes, welke elektrische ondersteuning bieden tot wel 45 km/h. Met de Eco Traveller elektrische vouwfiets hebben we onlangs op verschillende beurzen gestaan zoals de E-bike Experience in Utrecht en de Camper Expo in Houten, verder dit jaar zullen we nog diverse e-bike testdagen door het hele land heen bezoeken met deze succesvolle opvouwbare e-bike/

Echt maatwerk


"Als Service Centre voor Fietsers helpen wij u graag uitgebreid en deskundig met uw persoonlijke keus. Wij zien het afleveren van een fiets als echt maatwerk", aldus Schot. Bij Ronald Schot beschikken ze over speciale meetapparatuur om de juiste framemaat te bepalen. Ook kunnen zadelmetingen worden uitgevoerd waarbij de optimale zadelbreedte berekend wordt. Ook qua onderdelen en accessoires kunt u bij de fietsspeciaalzaak terecht. "Van ventielslang tot fietsnavigatie en van het kleinste kogeltje tot het aller lichtste carbon-ligstuur."

Nieuwste ontwikkelingen


Het is voor de fietsspecialist heel belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Zo heeft het hele team diverse trainingen gevolgd om kennis op te doen van de nieuwste ondersteuningstechnieken van onder andere Bosch, Stromer en Shimano Steps. "Verder zijn we in het bezit van een professionele accutester. Met deze tester kunnen wij accu's van elektrische fietsen uitlezen, testen en refreshen. Wij bieden ook de mogelijkheid om een gratis proefrit te maken, uw huidige fiets voor een gunstige prijs in te ruilen. Daarbij bieden wij een voordelige fietsverzekering en een eigen service- & garantieplan aan. Ook is het mogelijk om fietsen tegen een gunstig tarief te leasen, zowel zakelijk als privé", aldus Schot.
Heeft u interesse in drie jaar All Risk fietsverzekering (BOVAG), een jaar lang gratis reparatie en gratis pechhulp 24 uur en 7 dagen in de week in heel Nederland. Kijk op www.ronaldschot.nl/ontzorgpakket voor de voorwaarden.

Artikel geplaatst op maandag 08 mei 2017 - 13:23