Rodi

Online vindbaar met Eye City

Eye City helpt bedrijven en verenigingen met online vindbaar worden. (Beeld: Eye City)

MONNICKENDAM - Vind je het belangrijk om vindbaar te zijn met je sportclub en/of bedrijf op het internet? Eye City kan je hierbij helpen. Dit bedrijf gevestigd in Monnickendam helpt sportverenigingen en bedrijven beter vindbaar te worden op het internet. Tevens kan het bedrijf het social media beleid opzetten en/of uit handen nemen.

"We bieden pakketten op maat. We gaan dus eerst zitten met de vereniging of het bedrijf en bekijken wat het doel is en wat zij willen bereiken. Aan de hand hiervan zetten we de tools in die nodig zijn. Dan hebben we het over social media, film, (logo)design, flyers of fotografie", wat wij voornamelijk doen is de sportclub en/of bedrijf een gezicht geven online aldus Willem Jan Oosterbaan.
"Er zijn veel bedrijven die deze diensten aanbieden op de markt maar in een hogere prijsklasse zitten dan wij. Omdat wij als bedrijf zijn gestart met de social media en fotografie voor sportverenigingen hebben wij inmiddels een groot netwerk opgebouwd zowel in de regio in Nederland. Dit biedt ons de kans de tarieven lager te houden dan andere bedrijven. Uiteraard heeft elk pakket zijn eigen prijs en waarde. Gaat de frequentie van online plaatsingen omhoog, dan is uiteraard de prijs ook hoger. Ook brengen wij onze klanten bij elkaar zodat er een business tot business ontstaat", aldus Oosterbaan.

Gereduceerd tarief

Interessant voor (sport)verenigingen is dat wij hen een gereduceerd tarief kunnen aanbieden doormiddel dat wij ook als sponsor ons verbinden aan de (sport) vereniging. Wij weten u ervaring dat verenigingen een beperkt budget hebben en daarom willen wij een deel van onze diensten sponsoren.
Wil je jouw bedrijf beter vindbaar maken en een gezicht geven op social media en internet? EyeCity gaat graag met jullie in gesprek over de diverse mogelijkheden die wij hebben! Meer info via www.eyecity.nl of bel ons op () 6-29798209.

Artikel geplaatst op dinsdag 19 december 2017 - 11:02