Rodi

Team Abma Schreurs sluit pand Monnickendam

Het team van Abma Schreurs Monnickendam neemt afscheid. (Foto: Vincent de Vries/RM)

MONNICKENDAM - Abma Schreurs Advocaten Notarissen sluit de deuren van het pand aan de Gooischekade in Monnickendam. Uiteraard kunnen cliënten uit Monnickendam terecht bij de andere kantoren in de regio, waaronder de kantoren Volendam en Purmerend.


"Tot 5 februari kunnen cliënten nog terecht voor adviesgesprekken op de locatie Gooischekade", aldus notaris Hofstee. Maar daarna pakt het team toch echt de verhuisdozen in om cliënten van dienst te zijn vanaf de andere locaties. "Het zal wel even wennen zijn voor het team bestaande uit Elly van Capelle, Danielle Faas, Pieter Hiemstra, Peter Voogt en ikzelf. We hebben hier toch heel wat jaren kantoor gehouden."
De cliënten en toekomstige cliënten van Abma Schreurs zullen eigenlijk niet veel merken van de interne verhuizing van team Monnickendam. "Abma Schreurs is bereikbaar via het centrale telefoonnummer 088- 4334333 (notariaat) en 088-4331414 (advocatuur). Tevens via de website www.abmaschreurs.nl. Klanten worden via de centrale of via de website doorverwezen naar een van de kantoren in de regio: Purmerend, Amsterdam-Noord, Edam-Volendam. Alle locaties hebben voldoende parkeergelegenheid voor de deur! We zijn u graag van dienst!", aldus notaris Hofstee.

Artikel geplaatst op maandag 22 januari 2018 - 09:06