Rodi

'Klanten vieren mee met ons jubileum'
Sako Juwelier bestaat 45 jaar

Julian van Sako Juweliers zet dit jaar diverse acties op zodat klanten kunnen meeprofiteren van het jubileum. (Foto:Vincent de Vries/RM)

MONNICKENDAM - Reden voor een feestje in de Kerkstraat in Monnickendam. Sako Juwelier bestaat dit jaar alweer 45 jaar. En daar hebben de klanten ook voordeel van. Eigenaar Julian: "We laten onze klanten meegenieten van het feest door het gehele jaar leuke, voordelige acties op te zetten!"

De vader van Julian startte ooit in een kleine garagebox aan de Kerkstraat. "In die garagebox is het allemaal begonnen. Mijn vader startte het bedrijf op met de verkoop van klokken en horloges. Van het een kwam het ander en het bedrijf groeide steeds groter." De vader van Julian groeide uit de garagebox en verhuisde naar een pand aan het Zuideinde. "Ook daar zijn we een behoorlijke tijd gevestigd geweest. Toch zitten we in het huidige pand, aan de Kerkstraat, alweer erg lang. In 2011 hebben we het pand achter de winkel bij de zaak getrokken. Dit was een enorm goede keuze, omdat het ons veel extra mogelijkheden gaf," aldus Julian.

Vintage online

Er werd niet alleen uitgebreid met fysieke winkelruimte. Sinds Julian in 2008 de zaak overnam is Sako zich tevens meer gaan toeleggen op de online verkoop van sieraden, met name tweedehands. De collectie is behoorlijk uitgebreid. Er zitten mooie stukken bij. "Elk sieraad, zeker vintage, heeft een eigen verhaal. Dat is het bijzondere en waardevolle van deze stukken." Uiteraard kan men ook bij Sako terecht voor diverse nieuwe collecties sieraden. "En we kunnen altijd kosteloos iemands kostbaarheden op waarde bepalen."
Jubileum acties
"We zijn vanaf heden gestart met de jubileumacties. Tot en met 10 maart krijgen klanten het tweede artikel voor slechts 1 euro. Dit geldt voor de traditionele juweliersartikelen zoals sieraden en horloges. Verder hebben we het gehele haar nog van alles op stapel staan om het jubileum met de klanten te vieren. Zo hebben we verderop in het jaar nog mooie acties voor de vintage collectie. Speciaal voor de dames hebben we een Ladies Night in de planning staan, de exacte datum wordt nader bepaald. We verwelkomen alle klanten graag in de winkel om ons jubileumjaar mee te vieren!", aldus Julian.
Liever online shoppen naar vintage sieraden? Kijk dan op www.vintagesieraden.nl of op www.2ehandssieraden.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 01 maart 2018 - 10:42