Rodi

I-Weight is meer dan een dieet
Afvallen is meer dan gewicht verliezen

Gediplomeerd gewichtsconsulente Ingrid Duijker Foto:aangeleverd

BOVENKARSPEL- Nu al meer dan drie jaar is de praktijk voor gewichtscontrole, I-Weight, gevestigd aan Hoofdstraat 207 in Bovenkarspel. Gediplomeerd gewichtsconsulente Ingrid Duijker heeft daar vele mensen geholpen met hun strijd tegen overgewicht.


Bij de persoonlijke begeleiding spelen niet alleen voedings- en bewegingsvoorlichting een grote rol, maar vooral de coaching. De manier van eten, net als de gedachten en gevoelens die horen bij het eetproces, worden vaak over het hoofd gezien. Maar door aandachtiger om te gaan met eten, is het mogelijk patronen te doorbreken.
Vanaf 1 maart staan er nieuwe uitdagingen op het programma. Zo is er een samenwerkingsverband gestart met Bootcamp Enkhuizen. Samen introduceren iWeight en Bootcamp een beweeg- en voedingsprogramma voor mensen die er bewust voor kiezen gezond af te willen slanken. Daarnaast heeft Ingrid vanaf september de extra specialisatie Sportvoeding in haar pakket en kan zij voedingsadviezen geven aan alle (top)sporters uit de omgeving. Genoeg uitdagingen voor een meer dan succesvol gezond jaar.
Ingrid is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Een groot aantal zorgverzekeraars vergoeden daarom de kosten van de consulten. Leden van de BGN voldoen aan strikte kwaliteitseisen en volgen regelmatig bij- en nascholingen.
Meer informatie: www.i-weight.nl of tel. 0228-519537.

Artikel geplaatst op woensdag 07 maart 2012 - 10:12

Foto's