Rodi

Nieuw: PuurGezonde praktijk in Bovenkarspel

BOVENKARSPEL - "Weg met strenge diëten en afslankhypes. Terug naar puur gezond eten! Want dat is de beste oplossing voor overgewicht en andere gezondheidsproblemen", aldus Ingrid Duijker van I-Weight, praktijk voor voedingsadviezen. Steeds meer diëtisten en gewichtsconsulenten hanteren deze lekkere en puur gezonde aanpak in hun praktijk. Ook bij Ingrid kan iedereen terecht voor PuurGezonde voedingsadviezen.


Geen pakjes, zakjes, shakes en light producten. Maar wel écht eten, dat lekker en gezond is. "Wie op die manier eet, verbetert zijn gezondheid en valt af. Op een heel lekkere manier! Dat is de missie van de website www.PuurGezond.nl. En ook in mijn praktijk wordt deze aanpak gehanteerd. Het draait in deze methode allemaal om écht eten. Pure, eerlijke producten die je verzadigen en voeden. Wie geniet van puur gezonde voeding, voelt zich energieker en heeft geen last van snaaihonger. In mijn praktijk leer ik cliënten graag hoe ze soepel kunnen overstappen naar een puur gezond eetpatroon. Met lekkere recepten, goede tips en een duidelijk stappenplan."
Woensdag 30 maart start de cursus 'Puur Gezond Slank in acht stappen'. De cursus is eens in de twee weken en leert de deelnemers in acht stappen een gezond eetpatroon aan. Meer informatie: www.i-weight.nl, 0228-519537 of 06-28143601.

Artikel geplaatst op woensdag 16 maart 2016 - 07:00