Rodi

Inspiratie Dagen bij Sanidrõme IJsselmuiden

Sanidrõme IJsselmuiden presenteert haar inspirerende showroom met complete badkameropstellingen en een uitgebreid assortiment sanitair en tegels. (Foto: aangeleverd)

GROOTEBROEK - Op zoek naar een nieuwe badkamer? En is daarbij nog wel wat hulp nodig? Kom dan naar de Inspiratie Dagen bij Sanidrõme IJsselmuiden aan Industrieweg 38 in Grootebroek, die voor het vijfde jaar gehouden worden van vrijdag 7 tot en met zondag 9 april.


'Inspiratie' is een weekend lang hét toverwoord bij Sanidrõme IJsselmuiden. Kom langs en beleef de sfeervolle showroom, test producten uit, doe inspiratie op en ontvang uitgebreide informatie over wat Sanidrõme IJsselmuiden kan betekenen. Uiteraard onder het genot van een lekker hapje en drankje!
Als specialist in het adviseren, ontwerpen, leveren én installeren van badkamers, tegelwerken, installatiewerken en duurzame energieoplossingen presenteert Sanidrõme IJsselmuiden haar inspirerende showroom met complete badkameropstellingen en een uitgebreid assortiment sanitair en tegels. Via de website www.sanidrome.nl/ijsselmuiden kunnen geïnteresseerden zich vooraf aanmelden voor een gratis ontwerpsessie tijdens de Inspiratie Dagen. Samen met de Sanidrõme badkameradviseur wordt dan een eerste ontwerp van de nieuwe badkamer of toiletruimte gemaakt.
Tijdens de Inspiratie Dagen is de showroom als volgt geopend: vrijdag 7 april van 10.00 tot 17.30 uur, zaterdag 8 april van 10.00 tot 16.00 uur en zondag 9 april van 12.00 tot 16.00 uur. Ga voor het complete programma en speciale acties naar www.sanidrome.nl/ijsselmuiden . Bezoekers van de Inspiratie Dagen ontvangen ook nog eens een leuke goodiebag!

Artikel geplaatst op dinsdag 21 maart 2017 - 12:02