Rodi

Voorjaar bij Restaurant de Egelantier

(Foto: aangeleverd)

WIJDENES - Het voorjaar heeft zijn intrede gedaan; zo ook bij Restaurant de Egelantier in Wijdenes. Op de eerste warme lentedagen van dit jaar hebben gasten alweer heerlijk genoten op het zonnig en landelijk gelegen terras; bijvoorbeeld door na een fietstochtje langs de dijk onder het genot van een kopje koffie met huisgemaakte appeltaart bij te komen en te genieten van alle rust, om vervolgens de tocht weer voor te zetten.


Ook heeft Restaurant de Egelantier de eerste wandelaars mogen ontvangen die hebben genoten van het Walking & Dining-arrangement. Beginnend met een kopje koffie met huisgemaakte appeltaart zijn zij op weg gegaan met een appeltje voor de dorst en een routebeschrijving met daarin een stukje over de geschiedenis van Wijdenes. De tocht van circa acht kilometer wordt dan afgesloten met een kop soep en een hoofdgerecht. Een leuk uitje voor familie, vrienden, verenigingen, maar ook voor bedrijven die iets aan teambuilding willen doen.

Paasdagen

Op eerste paasdag heeft Henk speciaal voor de gelegenheid een High Brunch samengesteld à 19,50 euro per persoon. De High Brunch is een combinatie van een brunch en een high tea. Gasten worden ontvangen met een glaasje prosecco. Vervolgens beginnen ze met een kopje soep en eindigen met een kopje koffie of thee met zoete lekkernijen. Aanvang: 13.00 tot 16.00 uur. Eerste en tweede paasdag kunnen liefhebbers ook genieten van een Paasdiner: een vijfgangen verrassingsmenu met qua hoofdgerecht de keuze voor vis of vlees à 34,50 euro per persoon. Natuurlijk kunnen gasten ook voor de gerechten van de kaart kiezen, welke met veel zorg en aandacht bereid worden. Bij binnenkomst wordt iedereen ontvangen bij de open haard, waar Annette een glaasje prosecco en een amuse aanbiedt, waarna iedereen aan tafel wordt gevraagd om van het diner te genieten!
Bel voor een reservering naar 0229-501286 of mail naar info@egelantier.net. Restaurant de Egelantier is gevestigd op ‘t Wuiver 32 in Wijdenes.

Artikel geplaatst op maandag 03 april 2017 - 09:47