Rodi

Van der Linden van Sprankhuizen trakteert op kaartjes Jazz Festival

Om de samenwerking tussen Van der Linden van Sprankhuizen en Jazz Festival Enkhuizen te formaliseren, overhandigde Spanky de Quack in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen het stuurwiel van een Opel Vivaro aan Robin Visser. De leden van de Oriental Jazz Band maakten meteen van deze gelegenheid gebruik om de ruimte in de bus te demonstreren. (Foto: Jaap de Wit)

ENKHUIZEN - Opel-dealer Van der Linden van Sprankhuizen organiseert als mobiliteitspartner van Jazz Festival Enkhuizen een unieke winactie. De eerste vijf klanten die 14 of 15 april een proefrit maken in een nieuwe Opel bij de vestiging in Enkhuizen, worden getrakteerd op twee toegangskaarten voor het Swingin’ Sunday jazzevenement op zondag 11 juni.


Van der Linden van Sprankhuizen is enorm trots op de recentelijk gewonnen Opel Klanttevredenheid Award en sluit in april het jubileumjaar af waarin het bedrijf het tachtigjarig bestaan viert. “Dat doen we natuurlijk samen met onze klanten”, aldus Spanky de Quack, aftersales manager bij Van der Linden van Sprankhuizen. De Opel-dealer heeft een meerjarige samenwerkingsovereenkomst gesloten. Robin Visser, bestuurslid van Jazz Festival Enkhuizen, is blij met de samenwerking. “Het Jazz Festival Enkhuizen heeft dankzij Van der Linden van Sprankhuizen een oplossing gevonden voor de logistieke problemen die het festival had bij het vervoeren van de artiesten en hun instrumenten.” Om de samenwerking te formaliseren, overhandigde De Quack in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen het stuurwiel van een Opel Vivaro aan Visser. De leden van de Oriental Jazz Band maakten meteen van deze gelegenheid gebruik om de ruimte in de bus te demonstreren.
Het Jazz Festival Enkhuizen is een jaarlijks terugkerend, driedaags evenement en wordt in 2017 voor de 44e keer georganiseerd. Tijdens het weekend ontvangt de stad veel binnen- en buitenlandse artiesten die de bezoekers trakteren op een mix van diverse jazzstijlen. Het festival vindt dit jaar plaats van vrijdag 9 tot en met zondag 11 juni.

Artikel geplaatst op vrijdag 07 april 2017 - 11:50