Rodi

Oogwereld Van der Klei tijdelijk op andere locatie

Oogwereld Van der Klei in Enkhuizen start maandag 24 april met de verbouwing van haar winkel. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Oogwereld Van der Klei in Enkhuizen start maandag 24 april met de verbouwing van haar winkel. Tot de heropening verhuizen zij tijdelijk naar een ander pand op Westerstraat 50 in Enkhuizen. Gelukkig ligt dit pal aan de overzijde van de huidige locatie. Ook op het tijdelijke adres kunnen klanten terecht voor de hoogstaande oogzorg en laatste oogmode die Oogwereld Van der Klei biedt. Niet in de vertrouwde omgeving, maar wel met de vertrouwde gezichten.


Om de verbouwingsongemakken te verzachten geeft Oogwereld Van der Klei in deze periode een korting van vijftig procent op alle monturen. De korting geldt op de gehele collectie monturen, dus ook op de collectie van 2017! Ergens anders een montuur gezien? Geen probleem, het betreffende montuur wordt dan besteld! Ook dan geldt natuurlijk de vijftig procent korting.
De oogspecialisten van Oogwereld Van der Klei blijven klanten met passie voorzien van het beste advies voor de ogen. Op kwaliteit, service en vakkennis doen zij geen concessies. Ook niet tijdens de verbouwing. Zij hopen klanten snel te verwelkomen in de tijdelijke winkel aan de Westerstraat 50 in Enkhuizen.

Artikel geplaatst op zondag 23 april 2017 - 06:00Reacties (0)


Reageer