Rodi

Koningsdag bij Koperwiekplein

Vanaf 7.00 uur start rondom winkelcentrum Koperwiekplein de vrijmarkt. (Foto: aangeleverd)

ENKUIZEN - Bij Koperwiekplein is het op Koningsdag - donderdag 27 april - een en al gezelligheid! Vanaf 7.00 uur start rondom het winkelcentrum de vrijmarkt. Verkopers hopen zoveel mogelijk van hun spullen aan te man te kunnen brengen, terwijl bezoekers hun best doen om voor een mooi prijsje iets leuks op de kop te tikken. Natuurlijk is ook een aantal winkels geopend om wat lekkers te kunnen halen.


Zo is de DekaMarkt van 8.00 tot 18.00 uur geopend en is iedereen bij Deen Supermarkten van 8.00 tot 13.00 uur welkom. Ook de Volendammer Visspeciaalzaak Jan & Erna opent van 8.00 tot 13.00 uur de deuren. Hier kunnen marktbezoekers en -verkopers lekkere versnaperingen krijgen. Speciaal voor Koningsdag zijn er leuke aanbiedingen zodat iedereen voor een leuke prijsje kan genieten van bijvoorbeeld porties haring, kibbeling of visfriet. Ook zijn speciale 'koningspakketten' samengesteld.
De vrijmarkt vindt plaats van 7.00 tot 13.00 uur. Verkoop is alleen mogelijk binnen de afbakeningen en parkeren kan alleen op de parkeerplaats achter het winkelcentrum. Verkopers wordt gevraagd om na afloop hun zitplaats schoon achter te laten en afval in de daarvoor bestemde containers te gooien.

Artikel geplaatst op donderdag 20 april 2017 - 10:07

Foto's
Reacties (0)


Reageer