Rodi

Lingerie Marijke gespecialiseerd in grote maten

Er is lingerie voor iedereen, maar Lingerie Marijke is vooral gespecialiseerd in grote maten. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Met een vloeroppervlakte van 250 vierkante meter is Lingerie Marijke aan Westerstraat 132 in Enkhuizen een van de grootste lingeriespeciaalzaken van Nederland. Er is lingerie voor iedereen, maar de winkel is vooral gespecialiseerd in lingerie voor grote maten tot en met O-cup (Europese maat).


"Door de grote voorraad die wij altijd in huis hebben - met name ook de grote maten - gaat iedereen bij ons al meer dan 49 jaar tevreden de winkel uit", laten ze bij Lingerie Marijke weten. "We hebben naast lingerie ook veel nacht- en badmode waarvan wij het gehele jaar door nieuwe collecties krijgen, zowel voor heren als dames. Wij laten de nieuwe collecties altijd direct uitleveren als ze beschikbaar zijn. Zo krijgen wij de nieuwe badmode al in november en december binnen. We verkopen alle grote merken die er zijn, maar we hebben ook veel kleine merken met een eigen en aparte stijl."
"Het kan altijd gebeuren dat we een artikel of maat niet op voorraad hebben. Dan gaan we kijken of we dat kunnen nabestellen. We kunnen bij verschillende leveranciers direct in de voorraad kijken of iets nog leverbaar is. Als we het kunnen bestellen en klanten komen niet uit de buurt van Enkhuizen, dan sturen we de bestelling per post toe. Voor wie wel naar de winkel kan komen: kom langs, neem plaats aan de koffietafel en laat u vakkundig adviseren door ons team van goed opgeleid personeel!"

Artikel geplaatst op woensdag 03 mei 2017 - 12:11Reacties (0)


Reageer