Rodi

Coffy-Huys viert tienjarig bestaan

Marieke Schooneman (l) en Moniek Schooneman-Edelenbosch vieren feest met het tienjarig bestaan van het Coffy-Huys. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Het Coffy-Huys in Enkhuizen bestaat 9 mei tien jaar. Tijd voor een feestje! Het feest beperkt zich niet tot enkel deze dag. Gedurende de hele maand mei verzorgt het Coffy-Huys leuke aanbiedingen. De acties worden aangegeven op Facebook en in de winkel zelf, met elke week een andere actie; via de Facebook-pagina worden wekelijks prijzen verloot. Dus het Coffy-Huys nog niet op Facebook aan het volgen? Dan is het een aanrader om dat nu wel te doen!Tien jaar geleden begonnen Marieke Schooneman en Moniek Schooneman-Edelenbosch met het Coffy-Huys hun droom op de Westerstraat 90. Inmiddels zijn zij een deurtje verder verhuisd naar het voormalige pand van de apotheek. Een pand dat zij al jaren op het oog hadden, maar destijds onbereikbaar leek. Nu het toch gelukt is, hebben zij het pand prachtig verbouwd; er hangt een prettige sfeer. Hier hebben zij bijna het dubbele aan vierkante meters en kunnen zij nu ook koffie en thee schenken.
Beetje haast? Een 'koffie to go' is zo gemaakt, aldus de dames. Op 9 mei is het feest en worden de klanten extra in het zonnetje gezet: bij besteding vanaf 15 euro ontvangt de klant een goodiebag, gevuld met een mix van de leuke producten uit de winkel!

Artikel geplaatst op woensdag 03 mei 2017 - 14:28Reacties (0)


Reageer