Rodi

Hoortestdag Van Boxtel hoorwinkel Enkhuizen

De Hoortestdag bij Van Boxtel hoorwinkels is een laagdrempelige en vrijblijvende manier om binnen een kwartier te weten hoe het met het gehoor gesteld is. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Van Boxtel hoorwinkels verzorgt woensdag 3 mei een Hoortestdag in de winkel aan de Westerstraat 131. Tijdens deze dag kan iedereen gratis en vrijblijvend een hoortest laten afnemen. De Van Boxtel hoorwinkel in Enkhuizen is tijdens deze dag geopend van 9.30 tot 17.30 uur. Bezoekers krijgen een goodiebag mee met onder andere het boekje '50 tips voor een vitaal leven', vol praktische tips over voeding, beweging, zien en horen.


Een op de zes volwassenen ervaart een vorm van gehoorverlies. Vanaf het moment dat mensen merken dat ze problemen hebben met hun gehoor, wachten ze gemiddeld acht jaar voordat ze daadwerkelijk op zoek gaan naar een hooroplossing. Met onder andere de Hoortestdag probeert Van Boxtel hoorwinkels deze periode te verkorten en op tijd een oplossing te vinden. De Hoortestdag is een laagdrempelige en vrijblijvende manier om binnen een kwartier te weten hoe het met het gehoor gesteld is. Van Boxtel hoorwinkels pleit als onderdeel van haar gezondheidsprogramma dat een hoortest wordt opgenomen in de jaarlijkse gezondheidscheck. "We leven langer en het is natuurlijk hartstikke mooi dat we langer van de mooie dingen in het leven kunnen genieten. Om te kunnen blijven genieten is het tijdig ontdekken van gehoorschade is erg belangrijk, aangezien horen een cruciaal onderdeel van ons leven is," zegt Frans Story, algemeen directeur van Van Boxtel hoorwinkels. "Veel mensen laten jaarlijks bijvoorbeeld wel hun ogen en cholesterol testen, maar gaan niet na hoe het met hun gehoor gesteld is. Wij vinden een jaarlijkse hoortest dusdanig belangrijk dat we deze test gratis aanbieden aan iedereen."

Artikel geplaatst op maandag 01 mei 2017 - 13:34Reacties (0)


Reageer