Rodi

Funmaxx Watersport Enkhuizen: optimaal waterplezier

Op de nieuwe locatie van Funmaxx in Enkhuizen kunnen veel meer modellen geshowd worden. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Arie Sybrandy, eigenaar van Funmaxx Watersport Enkhuizen, is blij met het nieuwe pand op De Drie Kronen in Enkhuizen. De zaak heeft zevenhonderd vierkante meter binnenruimte en nog eens vijfhonderd vierkante meter aan buitenterrein. Op deze nieuwe locatie kunnen veel meer modellen, van bijvoorbeeld sloepen, geshowd worden en is meer ruimte voor stalling en reparatie.


"Ons vorige pand werd te klein", vertelt Arie, die al 25 jaar ervaring heeft in de botenbranche. "De tendens is dat sloepen steeds groter worden. De komende vijftien jaar kan ik met deze nieuwe plek wel uit de voeten." Er zijn twee hallen, waarvan er één is ingericht als showroom en kantoorruimte. In de tweede hal bevinden zich de werkplaats en stalling. Het dealerschap van Funmaxx Waterschap is uitgebreid met de Oud Huyzer-sloepen. "Deze worden op ambachtelijke wijze helemaal met de hand gebouwd, waarbij gebruik is gemaakt van de beste materialen. Het merk Oud Huyzer staat voor kwalitatief goede sloepen en tenders én garantie op optimaal waterplezier." Verder is het assortiment rubberboten (ribs) en accessoires flink groter geworden. "We zijn nu ook dealer van Lodestar, rubberboten die ontworpen zijn door een bekende Nederlandse watersporter." Funmaxx Enkhuizen is officieel dealer van Yamaha-buitenboordmotoren. Volgens Arie een 'fantastisch mooi product'. Binnen het totaalpakket dat Funmaxx biedt, hoort natuurlijk ook het volledige onderhoud aan buitenboordmotoren van alle merken en tot een maximum van 350 pk. Goed om te weten: Funmaxx biedt een haal- en brengservice. Ten slotte is Funmaxx dealer van Pega-trailers en verzorgt het bedrijf ook het onderhoud aan trailers. "Pega staat bekend om de uitstekende wegligging."
Kom langs bij Funmaxx Watersport Enkhuizen, De Drie Kronen 117 in Enkhuizen. Telefoon: 06-22504465. Meer informatie: www.funmaxxenkhuizen.nl.

Artikel geplaatst op zondag 14 mei 2017 - 06:00Reacties (0)


Reageer