Rodi

Cursus mindful mediteren en de kracht van innerlijke wijsheid

ENKHUIZEN - Karin en Robert Gilhuijs van Karo´s Zorg gaan donderdagavond 8 juni op basisschool Het Driespan aan Klaverweid 25 in Enkhuizen van start met een nieuwe cursus mindful mediteren en de kracht van innerlijke wijsheid. Een cursus over bewustwording, innerlijke wijsheid, mindful zijn, rust en meditatie, waarbij je dichter bij jezelf leert komen.


"In deze cursus gaan we met onder andere speciale meditatieoefeningen de deelnemers leren dichter bij zichzelf te komen en bewust te worden van de innerlijke wijsheid die een ieder in zich draagt, maar ook wat deze innerlijke wijsheid te brengen heeft en hoe het je verder helpt in je leven. Meditatie zorgt voor innerlijke rust en voor heling van lichaam en geest. Een cursus voor een ieder die zich wil leren verbinden en de innerlijke rust wilt ervaren. Er gaat geoefend worden met verschillende meditatieoefeningen die op een stoel plaatsvinden. Ervaring is niet nodig."
Cursusdata: donderdag 8, 15, 22, 29 juni en 6 juli van 19.30 tot 21.30 uur. Voor meer informatie en/of opgave deelname: www.karoszorg.nl of 0223-522149.

Artikel geplaatst op maandag 15 mei 2017 - 12:25Reacties (0)


Reageer