Rodi

Groepsverblijf de Gouwe Droom opent haar deuren

De tuindersschuur heeft bij de familie Buysman plaats gemaakt voor een spiksplinternieuwe groepsaccommodatie. (Foto: aangeleverd)

BOVENKARSPEL - Groepsverblijf de Gouwe Droom in Bovenkarpsel opent zondag 21 mei haar deuren. Iedereen is welkom om dit nieuwe groepsverblijf tot dertig personen te bezichtigen van 12.00 tot 16.00 uur. Daarnaast zijn er leuke activiteiten voor oud en jong rondom het groepsverblijf De Gouwe Droom en op de camping De Gouwe Stek, de Gouw 11 in Bovenkarspel. De opening wordt verricht door de burgemeester van Stede Broec: W. van Beek.


Twaalf jaar geleden is de boerencamping de Gouwe Stek gestart met vijf kampeerplaatsen. Inmiddels is het tuindersbedrijf uitgegroeid tot een echt kampeerbedrijf. Onlangs is het bestemmingsplan aangepast en zijn de benodigde vergunningen verkregen. Het bedrijf is veranderd van 'agrarisch' naar 'recreatie met neventak agrarisch'. Door de nieuwe bestemming kon een groepsverblijf gerealiseerd worden in de voormalige tuindersschuur. De familie Buysman kan alle gasten op deze manier een gastvrij onthaal geven en springt in op de vraag naar groepsaccommodaties. Samen met de dochters Karin en Petra en hun schoonzoon Michiel gaan ze het bedrijf verder ontwikkelen. Ze hopen er een gevarieerde vakantiebestemming voor oostelijk West-Friesland van te maken, waar het voor iedereen goed toeven is. Met elkaar willen zij hun steentje bijdragen om Toeristisch West-Friesland in de top tien beste regio's te krijgen. Op de camping is van alles te doen voor jong en oud. Zoals het blotevoetenpad, trampolines, varen met de schuit, verschillende speeltoestellen, Kopje Crea, paardrijden en voetbal kijken. Zowel bij slecht weer als bij mooi weer kunnen gasten binnen een straal van drie kilometer bovendien veel activiteiten bezoeken, waaronder het klimpark, Orion sterrenkunde, IVN, Zuiderzeemuseum, Karten en Sprookjeswonderland. West-Friesland heeft het! De Gouwe Stek is met zijn pipowagens, safaritent, zijn blotevoetenpad en nu met het groepsverblijf kortom een prachtige plek om te kamperen of te overnachten.
Tijdens deze open dag geven vele verenigingen en bedrijven uit de buurt in de toeristische sector voorlichting over mogelijkheden tot uitjes voor bijvoorbeeld familie, vrienden en personeel. Kom 21 mei ook een kijkje nemen op de camping de Gouwe Stek in Bovenkarspel! Kijk voor meer informatie op www.degouwestek.nl of bel 06-36171778.

Artikel geplaatst op maandag 15 mei 2017 - 14:07Reacties (0)


Reageer