Rodi

Slijterij De Dijk trakteert geslaagden

Wie een feestje wil geven, kan terecht bij Slijterij / Feest & Partyservice De Dijk in Enkhuizen. Geslaagden krijgen nu hoge korting. Vraag naar de mogelijkheden. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Slijterij / Feest & Partyservice De Dijk feliciteert alle geslaagden en bied hen 50% korting aan op alle huurmaterialen voor hun diplomafeest. Op vertoon van de behaalde diploma ontvangen zij 50% korting op onder meer een biertap, statafels, tenten, verlichting, heaters, krukken, koelkasten of barbecue. Deze actie is geldig tot en met eind juli.


De Dijk verzorgt elk jaar meer dan tweehonderd feesten van groot naar klein. Ook in combinatie met 'foodtrucks' onder de naam Road Trip Food, in samenwerking met Bella Vita en restaurant IJgenweis.
De winkel is een lust voor het oog. Een prachtig assortiment aan wijnen; van een doos heerlijke huiswijn van 27,50 tot flessen Grand Cru van 350 euro. Elke week staan twee soorten wijnen open voor klanten die willen proeven.
De wijnactie 5 plus 1 gratis is inmiddels een vast gegeven en met de gratis bezorgdienst van De Dijk hoeft men niet de deur uit om iets lekkers in huis te hebben.
In het whisky assortiment is voor ieder wat wils. Van een eenvoudige blendwhisky tot een zeer exclusieve, wél achthonderd soorten. In de winkel kijkt menigeen de ogen uit.
Nieuwsgierig geworden? Kom vrijblijvend langs in de mooie zaak aan de Dijk 38 in Enkhuizen. Ook te vinden op Facebook.
Meer informatie via info@slijterijdedijk.nl of www.slijterijdedijk.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 14 juni 2017 - 16:15Reacties (0)


Reageer