Rodi

Directie Incotec verhuist uit ‘gele gebouw’

Het hoofdkantoor van zaadverbeteraar Incotec verhuist met ingang van eind juli naar Westeinde 107 in Enkhuizen. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Het hoofdkantoor van zaadverbeteraar Incotec verhuist met ingang van eind juli van het kenmerkende ‘gele gebouw’ op het Westeinde 161 naar Westeinde 107 in Enkhuizen. Op dit adres zijn ook de productiefaciliteiten van het bedrijf en het recent geopende Innovatie Centrum gevestigd. Voordeel is dat bijna alle activiteiten nu geconcentreerd zijn op één locatie.


Het gezichtsbepalende pand aan het Westeinde 107 wordt op dit moment grondig verbouwd en ook een aantal andere panden op het bedrijfsterrein wordt gerenoveerd, waardoor meer en goede kantoorruimte wordt gecreëerd. In december vorig jaar werd al het Innovatie Centrum geopend. De komende jaren verwacht Incotec verder te investeren in het terrein aan het Westeinde. Op dit moment heeft het bedrijf nog een vestiging in Zwaagdijk waar de blending, het mengen van grondstoffen, plaatsvindt.
Incotec is wereldwijd marktleider op het gebied van zaadverbetering in groente en akkerbouwgewassen en heeft locaties over de hele wereld. De vestiging in Enkhuizen is de hoofdvestiging. Voor meer informatie: www.incotec.com.

Artikel geplaatst op maandag 19 juni 2017 - 13:14