Rodi

Soci-Com Enkhuizen zoekt medewerkers

Soci-Com gelooft dat iedereen een bijdrage kan leveren op de arbeidsmarkt. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Soci-Com is een productiebedrijf in Enkhuizen met een bijzondere missie. Er werken mensen die om de een of andere reden moeite hebben om aan het werk te komen. Ze gaan aan de slag in de productiehal. Hier zetten ze onder andere waterkoppelingen in elkaar, solderen aan verlichting en assembleren kunststof onderdelen. Op die manier ontwikkelen ze zich tot volwaardige werknemers. Soci-Com ondersteunt de medewerkers en de meesten stromen binnen een aantal maanden door naar een betaalde baan.


Het businessmodel van Soci-Com werkt goed. Mede daardoor en wegens succesvolle plaatsingen bij externe werkgevers is Soci-Com per direct op zoek naar gemotiveerde medewerkers die een steuntje in de rug nodig hebben voor de productiehal in Enkhuizen. Op zoek naar werk, maar lukt het niet om een baan te vinden? Soci-Com heeft gegarandeerd werk! Soci-Com gelooft dat iedereen een bijdrage kan leveren op de arbeidsmarkt.
Bij Soci-Com kunnen mensen direct beginnen. Aanmelden kan via www.soci-com.nl, 0228-326100 of info@soci-com.nl. Iemand in de kennissenkring die graag bij Soci-Com aan de slag zou willen? Laat diegene dan contact met Soci-Com opnemen!

Artikel geplaatst op maandag 26 juni 2017 - 09:38