Rodi

Annapart Teak Outdoor al 25 jaar toonaangevend

Uit de collectie van Annapart: Daybed Lounge Anna. (Foto: aangeleverd)

SCHELLINKHOUT - Annapart Teak Outdoor in Schellinkhout heeft zowel in de binnen- als buitenshowroom een uitgebreide eigen collectie teakhouten tuinmeubelen staan in diverse stijlen; van solide/stoer tot klassiek/elegant en strak/eigentijds. Mooie lounge-dinersets zijn hier te vinden om aan te eten en te relaxen, waardoor mensen het absolute vakantiegevoel in eigen tuin beleven!


De relaties van Annapart ervaren het als zeer prettig dat de teak meubels er jaar in jaar uit weer stralend bij staan. Ook heeft Annapart veel vraag naar haar ergonomische modellen; deze hebben een fijne 'shape' in zit en rug. De all-weather kussens zijn gemaakt van sterk bootdoek en de softe fluffy’s zorgen voor nog meer extra comfort. Levertijd is één week.
Annapart is designer/fabrikant van topkwaliteit teakhouten buitenmeubelen en heeft een uitgebreide collectie in duurzame teak diner- en loungesets: daybeds, adirondacs, barsets, deckchairs, poolloungers, parkbanken en swings. Op de website staan bij impressies vele foto’s van de collectie. Annapart is ook elke zondag open van 11.00 tot 17.00 uur en heeft deze dag voor iedereen een ‘shot of the house’ in verband met haar 25-jarig bestaan! Annapart is geopend van donderdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Adres: Dorpsweg 95 in Schellinkhout. Meer informatie: 06-53490416, www.annapart.com of info@annapart.com.

Artikel geplaatst op vrijdag 07 juli 2017 - 13:31