Rodi

Laatste kans: gratis vakantiecheck van de auto

Tijdens de vakantie is het laatste wat je wil een kapotte auto. Doe daarom van tevoren de gratis VakantieControle! (Foto: Shutterstock)

ENKHUIZEN - Onbezorgd en veilig de weg op tijdens vakantie? Doe zaterdag 15 juli tussen 9.00 en 16.00 uur de gratis VakantieControle bij PCA-dealer Auto Tensen in Enkhuizen! Een gediplomeerd en zeer ervaren team staat klaar om de bestuurder, de inzittenden en de auto veilig de zomer door te helpen.


Auto Tensen controleert de auto onder meer op de volgende punten: verlichting, bandenprofiel, bandenspanning, uitlaat, wisserbladen, schokdempers en carrosserie. Ook de accu wordt getest en het koelsysteem opgemeten. Remmen en de wielsporing worden gecontroleerd, net als de werking van de airco en diverse vloeistoffen (olie, remvloeistof, koelvloeistof, ruitenwisservloeistof). Deze keuring geldt voor alle merken auto’s en is bovendien gratis bij een onderhoudsbeurt tijdens de actieperiode. Om 15 juli wachttijden te voorkomen: bel 0228-313583 voor een afspraak. Wie geen gebruik maakt van de gratis vakantiecontrolebeurt kan de auto laten controleren tot 20 augustus 2017 voor de vaste lage prijs van 14,95 euro.

Waarom
Waarom een vakantiecheck uitvoeren? Tijdens de reis naar de vakantiebestemming wordt de auto extra belast, omdat de auto zwaar beladen is met spullen en passagiers. Ook moet de auto onder zwaardere omstandigheden presteren in warme landen of in de bergen en dus ontstaan zwaardere werkomstandigheden voor motor, remmen en onderstel. Tot slot komt de auto soms stil te staan in de (warme) file terwijl de airco en motor door moeten werken. Een vakantiecheck is geen overbodige luxe dus!

Maak nu ook afspraken online! Kijk op autotensenenkhuizen.nl. Adres: De Dolfijn 4. Tel: 0228-313583
.

Artikel geplaatst op vrijdag 07 juli 2017 - 13:03

Foto's