Rodi

Open week en gratis inschrijven bij ESC

(Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Het Enkhuizer Sport Centrum staat al meer dan twintig jaar garant voor goede kwaliteit in sport en bewegen. Met ruim duizend vierkante meter fitness, zes groepslesruimtes, drie tennisbanen en twee squashbanen biedt het Enkhuizer Sport Centrum een zee aan ruimte en onbegrensde mogelijkheden om te werken aan de gezondheid.


Ook voorgenomen om het nieuwe seizoen actief van start te gaan? Kom dan naar de Actieweken van het Enkhuizer Sport Centrum! Van 4 tot en met 17 september biedt het gezellige sportcentrum iedereen de mogelijkheid om gratis in te schrijven. Uiteraard ontvangen bezoekers bij hun gratis inschrijving wél het uitgebreide inschrijfpakket met rugzak, handdoek, bidon, één keer zonnebank, ledenpas en gratis proeflesbon. Graag starten met sporten, maar nog niet precies wetende welke activiteit passend en leuk is? Tijdens de open week van maandag 4 tot en met zondag 10 september kan iedereen gratis meedoen met verschillende lessen en bij inschrijving worden geen inschrijfkosten berekend. Of iemand nou Fitness, Tabata, Zumba, Pilates, Essentrics, Cross Fitness of Jump&Shape wil doen, of liever Kickboksen, Insane, Spinning, Poweryoga of Kick&Punch... Het is allemaal (en nog veel meer) te vinden bij het Enkhuizer Sport Centrum.
Zowel in de fitness als bij groepslessen worden sporters bij het Enkhuizer Sport Centrum altijd begeleid door deskundig en professioneel opgeleide instructeurs die graag een (gratis!) persoonlijk trainingsplan samenstellen. Uiteraard staan zij ook klaar met advies over de nieuwste trainingsmethodes, voeding, afvallen en/of blessureadvies. Meer verdieping in de training? Kies dan voor de extra begeleiding van een personal coach of een personal trainer. Wat iemand ook kiest, het Enkhuizer Sport Centrum staat altijd voor kwaliteit in beweging en het enthousiaste team staat klaar om ervoor te zorgen dat iedereen op een verantwoorde manier zijn of haar doel behaalt!
Meer informatie, een gratis proefles reserveren of gelijk gratis inschrijven? Wees welkom bij het Enkhuizer Sport Centrum, De Gouw 1 in Enkhuizen, 0228-322976, www.enkhuizersportcentrum.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 30 augustus 2017 - 12:11