Rodi

Open avond bij Pipelife ter ere van 70-jarig jubileum

Wat zeventig jaar geleden begon als een kleine producent in elektrobuizen, is nu gegroeid tot een bedrijf met ruim tweehonderd werknemers. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Pipelife Nederland bestaat dit jaar zeventig jaar. Om dit te vieren organiseert het bedrijf vrijdag 15 september een open avond. Alle omwonenden en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om tussen 18.00 en 21.00 uur een kijkje te komen nemen bij een van de grootste producenten van kunststof leidingsystemen. De route begint bij de productieafdeling voor buizen aan de Flevolaan 7 in Enkhuizen. Vervolgens kan via een pendelbus de andere locatie in Enkhuizen worden bezocht, waar de productieafdeling voor hulpstukken en het magazijn zich bevinden.


Wat zeventig jaar geleden begon als een kleine producent in elektrobuizen onder de naam Divo, is nu gegroeid tot een bedrijf met ruim tweehonderd werknemers in Enkhuizen onder de naam Pipelife Nederland B.V. Er worden in Enkhuizen kunststof buizen en hulpstukken gemaakt voor transport van elektra, gas, water en olie.

Artikel geplaatst op donderdag 31 augustus 2017 - 10:00