Rodi

Denderende dumpdagen bij Hoek VT

De opruiming geldt op de showroommodellen tuinmeubelen, maar ook op overstock. (Foto: aangeleverd)

BOVENKARSPEL - Hoek VT in Bovenkarspel houdt deze gehele week een opruiming om plaats te maken voor de nieuwe collecties van 2018: de denderende dumpdagen! Hoek VT kiest bewust voor één week omdat de voorraad beperkt is. "Ondanks de verbouwingen van vorig jaar en het jaar ervoor is onze ruimte eigenlijk alweer te klein", zegt Sander Bollekamp van Hoek VT. "Een positieve ontwikkeling; vandaar ook de keuze om ruimte te maken voor de nieuwe collecties."


"Dit is een jaarlijks terugkerend item zodat we ieder jaar zoveel mogelijk kunnen vernieuwen wat betreft de collecties. We streven ernaar om de uitstraling up-to-date te houden in de winkel. De opruiming geldt op de showroommodellen tuinmeubelen, maar ook op overstock. Kortom, zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen."
De denderende dumpdagen worden 6, 7, 8, 9 en 10 september gehouden. "Natuurlijk hebben we ook nog onze uitgebreide beddenafdeling met M Line, Caresse, Serta, Van Dijck, et cetera. Ook hier is iedereen van harte welkom. We zijn deze week van maandag tot en met zondag geopend." Weten wat Hoek VT zoal in de collectie heeft? Kijk dan op www.hoekvt.nl. Een afspraak maken buiten de vaste openingstijden behoort ook tot de mogelijkheden. "Tot ziens in onze winkel aan de Middenweg 4 in Bovenkarspel!"

Artikel geplaatst op woensdag 06 september 2017 - 13:59