Rodi

De Eettent bezorgt broodjes aan huis

Marjan is het gezicht van De Eettent, de broodjeszaak die lekkernijen thuis bezorgt. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Wat is er idealer dan thuis eten laten bezorgen? Velen maken gebruik van deze mogelijkheid, bijvoorbeeld via Thuisbezorgd.nl. "Maar in Enkhuizen was er overdag voor 15.00 uur niets te bestellen", vertelt Oscar van de Kamp. "In dat gat zijn wij gesprongen." Oscar heeft met broodjeszaak De Eettent aan De Star 6 in Enkhuizen al proef gedraaid; nu is het donderdag 7 september tijd voor de feestelijke opening!


Op werkdagen van 8.00 tot 16.00 uur kunnen mensen allerlei broodjes laten bezorgen. De menukaart is uitgebreid. "Van een simpel broodje jam of hagelslag tot broodjes gezond, vis, vlees, ei, panini's en tosti's. Maar ook salades, borrelhapjes en snacks zijn bij ons te koop. Particulieren kunnen dus tevens bij ons terecht voor een stukje catering tijdens een verjaardag of andere gelegenheid." De Eettent richt zich bovendien op bedrijven, met onder meer speciale vergader-/lunchpakketten.
Bezorgen is gratis vanaf tien euro. Ook is het mogelijk om de bestelling zelf af te halen. Wie via www.deeettent.nl of via de speciaal ontwikkelde app bestelt, krijgt - bij gebruik van de code '5procent' - altijd vijf procent korting. "En: bij elke bestelling krijgen klanten een stempel; bij een volle kaart krijgen ze een broodje kroket of frikandel gratis!"

Gratis broodje

Tijdens de openingsdag - donderdag 7 september vanaf 8.00 uur - krijgt iedere bestellende klant een gratis pistolet filet americain speciaal. "Verder hebben we de hele week - tot en met 14 september - een prijsstunt: een broodje kroket of frikandel voor slechts 1 euro. En natuurlijk zijn er de weekaanbiedingen, ook zeker de moeite waard!"
Trek gekregen? Bestel heel eenvoudig via www.deeettent.nl, De Eettent-app of bel 0228-222199.

Artikel geplaatst op woensdag 06 september 2017 - 11:22