Rodi

Nieuwe ontwikkelingen bij AF Yoga Academie

Eén keer in het jaar organiseert Audry Fecherolle een yogareis of -weekend in het buitenland. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Audry Fecherolle uit Enkhuizen is al bijna vijf jaar de trotse eigenaar van yogaschool AF Yoga Academie in Enkhuizen. Destijds zegde ze een goede baan op om deze droom na te jagen. En met succes. De school is nog altijd in ontwikkeling. "Dit nieuwe seizoen start ik bijvoorbeeld met kinderyoga voor de peuters en kleuters op de Montessorischool in Enkhuizen. Ook verwelkom ik in oktober een nieuwe docent: Dana Lub!"


Bij AF Yoga Academie aan Augurksteeg 9 worden zowel reguliere als privélessen gegeven, gericht op volwassenen en senioren. "De afgelopen tijd heb ik me verdiept in kinderen. Erg interessant! Het is mooi als zij met yoga in aanraking kunnen komen. Er wordt tenslotte veel van kinderen verwacht. Yoga is goed om met stress en tegenslagen om te kunnen gaan, maar ook voor de omgang met elkaar. En voélen wat je tegenkomt; ook belangrijk en lang niet zo vanzelfsprekend meer. Met een klant van mij - die lerares is op de Montessorischool - raakte ik hierover aan de praat en zodoende ben ik met dit nieuwe project gestart. Ik heb veel zin om hiermee - óp school - te beginnen!" Audry geeft in haar eigen praktijk Hatha en Yin Yang Yoga. "Deze lessen zijn gericht op bewustwording. De nieuwe docente Dana Lub richt zich daarentegen vooral op lichaamsbeweging onder de noemer Poweryoga. Deze les geeft zij vanaf oktober twee keer per week. Bij ons kunnen belangstellenden instromen wanneer ze dat willen." Audry laat ook weten dat hypnotherapeut Rik Bollen zich vestigt in haar praktijk. "Een mooie combinatie. Ik ben nog in gesprek met andere specialisten waarmee een samenwerking zinvol kan zijn. Die kwaliteit bieden vind ik belangrijk, zonder trouwens in te boeten op het kleinschalige van mijn praktijk."

Yogaweekend

Eén keer in het jaar wordt door AF Yoga Academie een yogareis/-weekend georganiseerd. "Vrijdag 22 september vertrekken we naar mijn geboortedorp in België voor een weekend van bezinning met onder meer wandelingen in de natuur, yogalessen, meditaties, relaxen en lekker eten. In deze omgeving - mijn roots - zijn weinig prikkels, maar daardoor is er heel veel te beleven. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar rust!" Er zijn nog twee plekjes vrij.
Meer informatie: AF Yoga Academie, Augurksteeg 9 in Enkhuizen, info@afyogaacademie.nl, www.afyogaacademie.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 13 september 2017 - 14:18