Rodi

Oosterse wijsheid om de hoek

Acupuncturiste Rosalind Vermeulen. (Foto: aangeleverd)

WIJDENES - Tussen Hoorn en Enkhuizen, in Wijdenes aan Blokdijk 1, kan jong en oud terecht bij de Acupunctuurpraktijk Zhong Jiao Acupunctuur, acupuncturiste Rosalind Vermeulen.


"De Chinese geneeskunde kijkt meer naar een totaalplaatje", vertelt Rosalind. "Wat voor type mens ben jij? Welke onbalans is er aanwezig? Deze disbalans in kaart brengen, is de ziekte zelf bestrijden, maar ook eerder ingrijpen. Een groot stuk van de kracht van acupunctuur en Chinese Kruidentherapie ligt in de preventie van ziekten." Acupunctuur is op vele punten inzetbaar. "Het lichaam wordt aangezet om zijn natuurlijke balans te herstellen. Acupunctuur ondersteunt de gehele energiehuishouding, het hormonen- en zenuwstelsel, waardoor mensen zich snel fitter, rustiger en gezonder gaan voelen. Denk aan ondersteuning bij maag- en darmklachten, de menstruatie, PMS, overgang en hormonale klachten, huidproblemen, astma, hoesten, hooikoorts, stress, slapeloosheid, alle soorten pijn, depressiviteit, blessures zoals elleboog, nek, rug, schouder, hielspoor en nog veel meer."

Onvruchtbaarheid

Zwangerschap en het krijgen van kinderen lijken vanzelfsprekend. Voor een groot aantal vrouwen én mannen is dat helaas niet zo. "Bij ongeveer één op de zes stellen gaat dit niet vanzelf. Vruchtbaarheid is een aandachtsgebied in mijn praktijk. Ik behandel vrouwen die via medische hulp zoals IUI, IVF/ICSI en/of via donor zwanger proberen te raken. Maar ook vrouwen die geen gebruik (meer) willen of kunnen maken van vruchtbaarheidsbehandelingen en vrouwen met een verleden van (herhaalde) miskramen."
Meer informatie? Kijk op www.acupunctuur-zhong-jiao.nl. Voor een directe afspraak kan worden gebeld of gemaild: 06-30334903, info@acupunctuur-zhong-jiao.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 13 september 2017 - 15:47Reacties (0)


Reageer