Rodi

Cursus 'mindful mediteren en de kracht van liefde'

ENKHUIZEN - Karin en Robert Gilhuijs van Karo´s Zorg gaan donderdagavond 12 oktober op basisschool Het Driespan aan Klaverweid 25 in Enkhuizen van start met een nieuwe cursus 'mindful mediteren en de kracht van liefde'. "Een inspirerende cursus die laat zien hoe liefde de basis is van ons bestaan en hoe meditatie ons daarin kan ondersteunen."


"Maar ook dat liefde, allereerst naar onszelf en vervolgens naar ons medemens, zorgt voor geluk in ons leven. Thema's die aan bod komen: hoe ontwikkel je liefde vanuit het hart naar jezelf en naar je medemens, ontwikkeling van de kundalini-energie, geestelijke verdieping vanuit het rode licht symbool tussen partners en de creatie van geluk. In deze cursus gaan we met speciale meditatieoefeningen, die op een stoel plaatsvinden, de deelnemers leren dichter bij zichzelf te komen en bewuster te worden van de synchroniciteit die ons aanwijzingen geeft op ons eigen pad. Ervaring is niet nodig."
Cursusdata: donderdag 12, 19 oktober en 2, 9, 16 november van 19.30 tot 21.30 uur. Voor meer informatie en/of opgave deelname: www.karoszorg.nl of 0223-522149.

Artikel geplaatst op woensdag 13 september 2017 - 12:25